SuitSuit Fabulous Fifties

SuitSuit Fabulous Fifties: koffers met een indrukkende retro look

De Fabulous Fifties collectie van SuitSuit is geïnspireerd op de indrukwekkende retro vormen en kleuren uit de jaren '50. De SuitSuit Fabulous Fifties koffers zijn er in unieke pastelkleuren die in de jaren '50 zeer populair waren.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

SuitSuit brengt deze kleuren nu weer terug in de mode. Aan de voorkant van de koffers zit een chromen SuitSuit logo, de details van de koffer en het interieur zijn in stijlvol crème wit afgewerkt. De Fabulous Fifties serie is een lust voor het oog.

Jaren ’50 stijl, maar helemaal van nu

Uiteraard is de Fabulous Fifties niet alleen maar retro. Deze kofferlijn heeft een TSA-slot, 4 soepele dubbele wielen en is van binnen voorzien van diverse opbergvakken in het bovenste compartiment. Dit maakt de Fabulous Fifties absoluut een koffer van nu. Het onderste compartiment heeft uiteraard gekruiste, elastische inpakriemen waardoor je spullen goed op hun plek blijven. Verkrijgbaar in 3 maatvoeringen. De handbagage variant voldoet aan de IATA norm.

Bestel je Fabulous Fifties koffer bij Bagageonline

Je favoriete model gevonden? Bestel bij Bagageonline en je hebt je SuitSuit koffer snel in huis! Op werkdagen voor 22:00 uur besteld betekent dat je ‘m de volgende dag in huis kunt hebben. Je betaalt geen verzendkosten wanneer we je koffer in Nederland, België of Duitsland af moeten leveren. Eerst nog even verder kijken wat SuitSuit nog meer te bieden heeft? Bij Bagageonline vind je uiteraard meer koffers van dit merk.