Titan Koffers

Titan koffers: lichtgewicht plezier

Reizen moet gemakkelijk zijn, daar zijn Titan koffers het bewijs van. Ze zijn groot, mooi en strak, maar tegelijkertijd ook heel erg licht. Door kenners wordt het merk wel eens het merk van de toekomst genoemd.


Toon filters

Complete collectie Titan koffers

Wie helemaal 'lichtgewicht' wil reizen, kiest niet alleen voor Titan koffers, maar ook voor de vele accessoires die via Bagageonline leverbaar zijn. Denk aan andere soorten tassen of bijvoorbeeld een praktische beautycase. Alles is op elkaar afgestemd en uiteraard uitgevoerd in dezelfde hoge kwaliteit.

Een uitgebreid assortiment Titan koffers

Wij hebben een uitgebreid assortiment met koffers van het merk Titan in onze webshop. Juist ook voor de zakelijke reiziger is dit een aantrekkelijk merk. Naast koffers kunt u bijvoorbeeld ook de keuze maken voor een zakelijke tas of laptop. Welk model koffer u ook koopt, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en u krijgt natuurlijk garantie op uw aankoop. Voor elk budget hebben wij een passende koffer in ons assortiment.

Welke modellen zijn er?

Bij Titan heeft u de keuze uit diverse modellen. De maximale lengte van een koffer van dit merk bedraagt 76 centimeter. U kunt ook een koffer voor uw handbagage aanschaffen. Het gewicht van de koffers ligt tussen de 2 en 5 kilo. De koffers zijn gemaakt van polyester en polycarbonaat. Bovendien kunt u altijd een kleur kiezen die u het meest aanspreekt. Enkele kleuren koffers die u in ons assortiment aantreft, zijn de kleuren paars, zilver, zwart en grijs. Een bruin of blauw exemplaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanschaftips bij een koffer

Als u een koffer gaat kopen, is het altijd handig om rekening te houden met een aantal zaken. U wilt namelijk een goede aankoop doen en er lange tijd plezier aan beleven. Wij geven u een aantal tips waar u op kunt letten.

  • Kiest u voor een koffer voor handbagage of ruimbagage?
  • Wilt u een koffer met 2 of 4 wielen? 
  • Hoeveel geld wilt u uitgeven aan een koffer?
  • Welke kleur spreekt u het meeste aan?

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Door een koffer te kopen in onze webshop, profiteert u direct van een aantal belangrijke voordelen. Zo hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen voor de aanschaf van een koffer. Bovendien kunt u bij ons een koffer altijd kosteloos retourneren. Een bestelling heeft u bij ons altijd snel in huis. Wat u vandaag bestelt, wordt de volgende werkdag al thuisbezorgd. Ervaar ook onze voordelen en haal een koffer van dit exclusieve merk in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons een goede aankoop doet waar u jarenlang plezier aan zult beleven.