Kinder portemonnees

De leukste portemonnees voor kinderen

Jonge kinderen vinden het vaak spannend om hun eigen portemonnee te hebben, zodat ze hun zakgeld veilig kunnen bewaren tot die felbegeerde aankoop samen met papa of mama. Voor oudere kinderen is een goede portemonnee onmisbaar als ze zelf al naar het zwembad mogen of even een boodschapje willen doen.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een leuke & hippe portemonnee voor kinderen

Wij hebben voor kinderen van alle leeftijden compacte portemonnees met voldoende ruimte voor betaalpasjes en briefgeld en vaak een vak voor munten. Voor jongere kinderen is een klittenbandsluiting erg handig. Merken als Pick Pack hebben vrolijke afbeeldingen die geschikt zijn voor de kleintjes. Of misschien valt u voor de lieve bloemenpatronen van Oilily? Voor een stoer model kunt u weer goed terecht bij merken als Kipling of O’Neill. Ook hebben wij mooi vormgegeven portemonnees in een sportieve stijl die passen bij outdoor activiteiten. Voor kids portemonnees kunt u bij ons dus alle kanten op!

Een kinderportemonnee: leuk en nuttig cadeau

Vindt uw kind het leuk om zelf een model uit te zoeken uit ons assortiment? Vink dan samen aan welke voorkeuren u heeft voor bijvoorbeeld kleur, merk of materiaal. Een portemonnee is voor een kind altijd een mooi en praktisch cadeau waar hij of zij voor langere tijd iets aan heeft en een eerste stap op weg naar leren omgaan met geld. Wilt u een weloverwogen keuze maken voor een model dat perfect past bij uw zoon of dochter, lees dan de tips hieronder.

Tips voor het uitzoeken van een portemonnee

Houd bij het kiezen van een portemonnee voor kinderen de volgende punten in gedachten:

  • Welk type sluiting is handig: klittenband, drukknopen of een rits?
  • Welk materiaal heeft de voorkeur: leer, kunstleer, nylon of polyester?
  • Moet de portemonnee qua stijl passen bij een bepaalde tas of rugzak van uw kind?
  • Check het aantal vakken voor briefgeld en munten, en het aantal sleuven voor pasjes

Bestel uw kinderportemonnee online

Naast portemonnees die voor een kind leuk en handig zijn, hebben wij uiteraard ook alle soorten kinderrugtassen en schooltassen speciaal voor kinderen. Neem een kijkje in onze collectie om u te laten inspireren door de vele modellen, die net als onze kinderportemonnees een uitstekende kwaliteit hebben. Als u een product voor 22:00 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat u het de volgende dag al in huis heeft. En wist u dat de verzending van onze tassen en accessoires altijd kosteloos is en dat u een artikel dat niet bevalt gratis kunt retourneren? Volop voordelen dus voor u als klant.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie portemonnee voor ieder kind in allerlei originele en hippe stijlen. Het team van Bagageonline wenst u dan ook veel shopplezier!