Attaché Koffers

Een attaché koffer is stijl

Als u regelmatig een zakelijke trip maakt naar het buitenland en representatief op elke vergadering wilt verschijnen, dan past daar natuurlijk een stijlvolle zakelijke laptoptas bij. Een business koffer is onmisbaar voor u als professional. Een attaché koffer voldoet uitstekend aan uw opbergbehoeften.


Toon filters

Modellen en merken zakelijke koffers

Bij Bagageonline heeft u altijd de keuze uit een uitgebreid assortiment van deze soort koffers. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Bovendien heeft u altijd de keuze uit een groot aantal topmerken, zodat u zich over uw uitstraling niet langer zorgen hoeft te maken. Enkele merken die u in onze webshop aantreft, zijn bijvoorbeeld Alumaxx, Samsonite en Thule. Neem zelf een kijkje en laat u inspireren door het veelzijdige aanbod.

Tips bij de aankoop van een attaché koffer

Bij de aankoop van een koffer is het altijd slim om op een aantal zaken te letten. Door uzelf een aantal vragen te stellen, helpt u zichzelf uitstekend bij het doen van een goede aankoop: Wat is het gewenste materiaal?  Zoekt u een bepaald merk?  Wilt u ook uw laptop erin meenemen?  Is er een kleur die u aanspreekt?  Wat is het budget dat u hiervoor heeft gereserveerd?

Een zakelijke koffer die bij u past

Wij maken het u gemakkelijk in uw zoektocht naar een koffer die bij u past. U maakt hiervoor gebruik van onze handige zoekfilter. De koffers zijn bijvoorbeeld gemaakt van nylon, (kunst)leder, aluminium of ABS. Deze zijn voorzien van een sleutelslot of cijferslot, zodat u met een gerust hart het vliegtuig kunt instappen. Vanzelfsprekend kiest u voor een attaché koffer in een kleur die bij u en presentatie past. Wij hebben ruim voldoende aanbod van zakelijke koffers!

Profiteer van onze voordelen

Door het plaatsen van een bestelling bij Bagageonline geniet u direct van een aantal interessante voordelen. Verzendkosten hoeft u bij ons niet te retourneren. Bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? U kunt een koffer altijd kosteloos aan ons retourneren binnen de gestelde termijn. Vindt u het prettig om geadviseerd te worden bij uw aankoop? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij dragen er zorg voor dat u met een voldaan gevoel een koffer bestelt in onze online shop.

Wilt u zakelijk en representatief voor de dag komen? Dan doet u met onze attaché koffers. Wij zijn ervan overtuigd dat u een koffer koopt waar u jarenlang plezier aan beleeft!