Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 13817 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

American Tourister koffers en tassen

Wie de collectie van American Tourister goed bekijkt, kan het al een beetje zien: dit is geen gewone collectie, die door een 'gewoon' team ontworpen is. American Tourister is ontwikkeld door Sol Koffler, een Pool die op zijn 13e jaar naar Amerika emigreerde. Hij had alleen zijn basisschooldiploma op zak, maar was wel erg ambitieus. Die ambitie gebruikte hij om zijn eigen kofferbedrijf op te richten: American Tourister.

Artikelen 1 tot 32 van 313 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Artikelen 1 tot 32 van 313 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Met American Tourister had Sol één belangrijk doel voor ogen: een product maken dat veel duurzamer was dan dat van zijn concurrenten, maar wel voor dezelfde prijs. Voor hem betekende dat hij ten tijde van de Grote Depressie koffers wilde maken die voor $1 verkocht konden worden.

Van American Tourister naar Samsonite

Sol slaagt erin een goed bedrijf op te bouwen en blijkt steeds voorop te lopen als het gaat om nieuwe producten. American Tourister was bijvoorbeeld het eerste bedrijf dat een koffer maakte die volledig bestond uit vinyl. Ook maakte hij koffers van gegoten plastic, lang voordat concurrenten dat deden. Het merk viel op bij klanten, maar ook bij concurrenten. In de jaren '90 werd het bedrijf aangekocht door Samsonite. Hiermee werd het in één keer het op een na grootste bagagemerk ter wereld. Het American Tourister-merk is gelukkig niet verdwenen; Samsonite werkt juist hard mee aan het versterken van dat merk.

American Tourister koffers kopen

Voor de aanschaf van American Tourister koffers bent u bij Bagageonline.nl aan het juiste adres. Bagageonline.nl is specialist in de verkoop van bagage en reistassen en biedt een uitgebreid assortiment. Uiteraard vindt u hier veel producten van American Tourister, maar ook bijvoorbeeld van Aunts & Uncles en natuurlijk Samsonite. Bestellen bij Bagageonline.nl kan gewoon via internet. Maak uw keuze, doorloop de eenvoudige stappen van het bestelproces en bevestig uw bestelling. Als de bestelling voor 23:59 bij ons binnen is én de tas is op voorraad, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u wordt afgeleverd. En bevalt hij toch niet zo goed? Dan kunt u de tas gewoon binnen 14 dagen terug sturen.