American Tourister Soundbox

American Tourister Soundbox

American Tourister heeft met de Soundbox een koffer gemaakt die uit te breiden is. Nu is het uitbreidingsconcept niet nieuw, maar wel binnen de polypropyleen koffers. De Soundbox is de eerste koffer van dit materiaal waarbij dit concept is opgenomen. Mooie collectie koffers die verkrijgbaar zijn in 3 formaten en diverse frisse kleuren.


Toon filters
American Tourister Soundbox Spinner 55 Expandable Magenta
- 15%
American Tourister Soundbox Spinner 67 Expandable Lavender
- 15%
American Tourister Soundbox Spinner 77 Expandable Lavender
- 15%

Dat ze bij American Tourister de eerste zijn die een polypropyleen koffer met uitbreidingsconcept heeft uitgebracht, is niet geheel verbazingwekkend. Sol Koffler begon in 1933 en al gauw stonden ze bekend als een innoverend merk. Ze durfden te experimenteren met verschillende materialen om zo tot een perfect product te komen. En als dan vele jaren later Samsonite degene is die je overneemt, dan weet je dat je uitstekend werk verricht. Beide bedrijven bundelen sinds 1993 hun kennis en kunde en maken koffers van uitstekende kwaliteit.

Opvallend design, licht en sterk

De Soundbox serie bestaat uit 3 formaten: handbagageformaat, medium en groot. Wanneer je naar buitentkant kijkt zie je een opvallend design met speelse cirkels. Alle formaten hebben een dubbele trekstang, een bovenhandvat (medium en groot ook een zijhandvat), een combinatieslot met TSA functie voor zorgeloos reizen naar de Verenigde Staten en 4 soepele spinning wielen. Alle formaten kun je uitbreiden, voor het geval je meer mee terugneemt dan had meegenomen.

Wanneer je de Soundbox openmaakt zie je een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en een ritsvak. De compartimenten worden van elkaar gescheiden door een tussenschot, welke je kunt afsluiten door middel van een rits. Het tussenschot heeft overigens ook weer een afsluitbaar vak.

Al deze eigenschappen maken de Soundbox van American Tourister niet alleen een opvallende verschijning, maar ook comfortabel in gebruik.

Wil je net zo’n koffer als Cristiano Ronaldo? Shop de Soundbox dan bij Bagageonline

Deze koffer serie van American Tourister is in diverse frisse kleuren verkrijgbaar. Favoriete kleur gevonden? Kies dan het juiste formaat: het handbagage model is bijvoorbeeld ook ideaal voor een weekendje weg. Ben je een week weg van huis dan kan je uitstekend uit de voeten met een medium formaat. Grote koffers zijn praktisch voor een gezin of wanneer je meer dan 2 weken op reis gaat.

Bij Bagageonline is bestellen eenvoudig en je kan je Soundbox koffer snel in huis hebben zonder dat je daarvoor verzendkosten hoeft te betalen. Deze nemen we namelijk voor onze rekening bij zendingen in Nederland, België en Duitsland. Voorraadartikelen worden de volgende dag bij je afgeleverd, wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur besteld hebt.

We zijn officieel dealer van American Tourister. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor de garantie, maar ook dat je bij ons een grote collectie American Tourister producten vindt. Naast de vele koffers vind je in onze shop onder andere ook laptoptassen en reistassen van dit merk.