Victorinox

Victorinox, kwaliteit uit Zwitserland; tassen en koffers voor elke gelegenheid.

Victrinox, wie kent het merk niet? In 1897 werd “The Original Swiss Army Knife” ontworpen. Het zakmes staat inmiddels wereldwijd symbool voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Momenteel is Victorinox nog steeds een zelfstandig familiebedrijf, nu met afzet over de gehele wereld en geleid door de vierde generatie Elseners. Victorinox staat voor Zwitsers betrouwbaarheid en kwaliteit in al hun producten.


Toon filters
Naast multifunctionele zakmessen en multitools maakt Victorinox inmiddels ook tassen en koffers. Deze koffers en tassen zijn even handig als het slimme zakmes en bieden een oplossing voor iedere uitdaging. Of het nu gaat om business tassen, koffers voor lange trips, rugtassen voor laptops of backpacks voor avonturiers; Victorinox is klaar voor iedere uitdaging!

Victorinox – bijzondere tassen voor ieder gebruik

Met een koffer of tas van Victorinox kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Net als het zakmes, kan de bagagelijn van het bekende merk tegen een stootje. De tassen en koffers worden uitgebreid getest op iedere moeilijkheid die u onderweg tegen kunt komen met uw bagage. Maar liefst 30 tests worden uitgevoerd, waaronder het laten vallen en verdrukken van een koffer, een uitgebreide traptredentest, de koffers worden zelfs in een grote droogtrommel gegooid! Alleen zo kan Victorinox u garanderen dat u de hele wereld kunt zien met een koffer of tas van dit beroemde merk.

De Victorinox collectie

Bij Bagageonline vindt u een grote collectie van Victorinox. Alle producten van dit merk staan voor Zwitserse kwaliteit en Zwitserse ondernemingsgeest. Dit merk staat voor betrouwbaarheid en perfectie tot in detail. Of u nu kiest voor een Victorinox toilettas, een Victorinox rugtas, handbagage of misschien een grote koffer; een Victorinox is een echte compagnon voor het leven!

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Bagageonline is hét adres voor een betrouwbare kwalitatieve tassen van Victorinox. Met het wereldberoemde merk kunt u met een gerust hart op pad. De nieuwste modellen van Victorinox vindt u op Bagageonline. We bieden u, naast aantrekkelijke prijzen en garantie, extra voordelen. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Daarnaast heeft u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u het product gewoon terug sturen en ruilen of uw geld retour ontvangen. Heeft u nog vragen over uw Victorinox product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!