Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 16462 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Travelite koffer

Op reis wilt u natuurlijk het liefst zo min mogelijk hoeven slepen, zonder in te leveren op comfort of gemak. Dan kan het handig zijn om gewoon licht te reizen. Een Travelite koffer helpt daarbij. Deze koffers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, lichtgewicht en bieden toch veel ruimte voor bagage. U draagt in de praktijk dus vooral wat u meeneemt, niet uw koffers.

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ruim assortiment Travelite koffers

Travelite koffers zijn er in verschillende uitvoeringen. Het assortiment van Bagageonline.nl is wat dat betreft breed; we bieden iets voor elk doel, voor elke reis en voor elke reiziger. Maak vandaag nog uw keuze en plaats direct uw bestelling. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk verwerkt wordt. In veel gevallen kan dat de volgende dag al.

Ook voor accessoires

Bij Bagageonline.nl kunt u niet alleen terecht voor een handige Travelite koffer, maar ook voor diverse toebehoren. U kunt hierbij denken aan een cijferslot voor de koffer, een adreslabel waarmee u uw bagage kunt volgen of producten die het inpakken vergemakkelijken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!