Travelite

Travelite: hoogwaardige kwaliteit

Licht reizen heeft veel voordelen. Des te lichter de bagage, des te minder u mee hoeft te slepen en des te mobieler u bent.


Toon filters

Licht reizen betekent niet automatisch dat u bijna niets mee kunt nemen, of dat u elke avond uw kleding moet wassen om de volgende dag toch iets aan te kunnen trekken. Er zijn andere, slimmere manieren om ervoor te zorgen dat uw bagage licht blijft. Maak daarom eens kennis met Travelite. Travelite is het merk dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, superieur ontwerp & lichtgewicht producten. Door slim gebruik te maken van innovaties, lukt het Travelite om steeds weer met nieuwe toppers te komen.

Waarom Travelite?

Wie de webshop van Bagageonline bekijkt, ziet direct dat er heel veel keuzemogelijkheden zijn als het gaat om bagage. Waarom dan kiezen voor Travelite? Dankzij het brede assortiment is er altijd een koffer of tas die helemaal aansluit bij uw reis. Of u nu op zakenreis gaat of van plan bent de wereld rond te reizen met zo min mogelijk bagage. U vindt snel een tas of koffer die bij u past door de handige zoekfilters aan de zijkant van de pagina te gebruiken. Daarmee geeft u aan wat u belangrijk vindt, waarna u alleen de mogelijkheden te zien krijgt die hier op aansluiten.

Snel bestellen, snel geleverd

Heeft u niet zoveel tijd meer voor u op reis gaat? Ook dan kunt u met een gerust hart bij Bagageonline bestellen. Of het nu gaat om producten van Travelite of van een ander merk; wij leveren vrijwel alles uit voorraad en kunnen daarom snel bezorgen. Als u uw bestelling voor 22:00 uur bij ons plaatst, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u thuis aangeboden wordt. Zo bent u altijd op tijd klaar voor uw reis!