American Tourister Reistassen

American Tourister reistassen

American Tourister is een bagagemerk dat blijft innoveren en experimenteren. Waar het in de beginjaren alleen om hardschalige koffers ging, merkten ze vanaf de jaren 80 dat er steeds meer vraag was naar flexibelere reisbagage artikelen. Dit is inmiddels uitgegroeid naar een mooie en brede collectie aan reistassen. 


Toon filters

De reis van American Tourister is begonnen in 1933, toen oprichter Sol Koffler zijn droom werkelijkheid wilde gaan maken: koffers maken voor 1 dollar. Op vele vlakken waren ze voorloper binnen de reisbagagewereld. Ze experimenteerden met nieuwe materialen en in de jaren 60 hadden ze hiervoor het allerbeste testpanel wat je kunt wensen: stewardessen. Het almaar aanhoudende succes werd voor Samsonite een reden om American Tourister over te nemen en sinds 1993 werken deze merken naast elkaar.

Op reis met een tas van American Tourister

Naast de mooie collectie koffers vind je bij Bagageonline ook de reistassen van American Tourister. Reis je veel met de auto of openbaar vervoer? Dan zijn deze flexibele reispartners uitermate geschikt! Duffle bags met onder andere een goed georganiseerde indeling en Smart Sleeve voor eenvoudige bevestiging aan je koffer. Wanneer je nog iets meer comfort nodig hebt, zijn er ook wieltassen in diverse uitvoeringen. Allemaal in de kwaliteit die je van American Tourister mag verwachten. Verder is er voor de zakelijke reiziger een mooie laptop rugtas met wielen.

Bagageonline: officieel dealer van American Tourister

We kunnen snel leveren: bestel op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt je reistas de volgende dag in huis. Daarnaast is de verzending gratis in Nederland, België en Duitsland. Via onze shop willen we je zo goed mogelijk informeren. Klik door op het product dat je interesse heeft voor meer informatie. Zijn daarna nog niet al je vragen beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Als officieel dealer van American Tourister kun je bij ons terecht voor de volledige garantie. We hebben een grote collectie en naast deze reistassen kun je ook voor laptoptassen en rugtassen van dit merk bij ons terecht.