Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 18221 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Wimona

 

Wimona tassen!


Ontdek de nieuwe kleuren

Trendy en Tijdloos voor elke dag.

Artikelen 1 tot 32 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vlotte Wimona tassen

Reistassen zijn praktisch, maar ze zijn niet altijd even mooi om te zien. De Wimona tas vormt daarin zeker een uitzondering. Deze tassen zijn gemaakt van mooi, zacht kunstleer en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bagageonline.nl houdt altijd een ruim assortiment tassen aan en zorgt regelmatig voor nieuwe aanvullingen. Zit uw favoriete kleur er op dit moment niet bij? Houd dan de website in de gaten.

Draaggemak

De Wimona schoudertas is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens prettig om te dragen. De tas is voorzien van een goed handvat met extra versteviging. Daarnaast is de tas natuurlijk ook voorzien van een schouderhengsel dat eventueel ook losgemaakt kan worden. Draag de tas zoals u wilt!

Tijdloze kwaliteit

Wie kiest voor een Wimona tas van Bagageonline.nl, kiest voor tijdloze kwaliteit. U kunt erop rekenen dat u niet alleen lang geniet van de tas zelf, maar ook van onze service. Denk aan gratis verzending, gratis retourneren én veilig betalen via iDeal. Daarnaast kunnen wij tassen die we op voorraad hebben ook nog eens binnen een werkdag versturen.