Senz

Senz paraplu

Als er iets is waarop we in Nederland kunnen rekenen, dan is het wel op het weer. Een goede stormparaplu is dan onmisbaar, want wie is niet bekend met de ergernis van een opwaaiende paraplu, die vervolgens helemaal niet meer te gebruiken is? Hoewel veel fabrikanten anders beweren, zijn er nog steeds maar weinig paraplu's die bestand zijn tegen het onstuimige weer in Nederland. De Senz paraplu is er daar wél eentje van.


Toon filters
Pagina
Pagina

Bagageonline.nl heeft de Senz paraplu in haar assortiment opgenomen, omdat hij werkt. Het idee achter de paraplu is dat hij dankzij een slim aerodynamisch ontwerp bestand is tegen windsnelheden van maximaal 100 kilometer per uur. Om tot dit resultaat te komen, werden talloze modellen getest in windtunnels of zelfs door uit vliegtuigen te springen.

Standaard een stormparaplu op zak

Wat ons betreft behoort een stormparaplu tot de basisuitrusting van iedere professional die regelmatig reist. Niets is zo vervelend als verregend aankomen bij een belangrijke afspraak. En als u dan toch voor een paraplu gaat, ga dan direct voor een Senz paraplu. Dit model heeft zichzelf door de jaren heen bewezen en heeft inmiddels al verschillende prijzen gewonnen. Dat is niet voor niets; het systeem zit gewoon zo goed in elkaar, dat het werkt. En dat is op zich al heel bijzonder, voor een paraplu. Omdat we zo enthousiast zijn over de Senz paraplu, bieden wij deze stormparaplu in verschillende soorten en maten aan. Gaat u voor een statig zwart exemplaar, of kiest u veel liever voor een fleurig exemplaar met witte stippen? Ook als het gaat om afmetingen kunt u zelf kiezen wat u het handigst vindt. Voor de werking maakt het niet uit.

Gratis verzending in Nederland

Als u voordelig een Senz paraplu wilt kopen, dan bent u bij Bagageonline.nl aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast hoeft u bij ons ook geen verzendkosten te betalen. En als u de paraplu toch liever omruilt voor een andere exemplaar, dan brengen we ook daarvoor geen extra kosten in rekening.