Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17936 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Degelijke Samsonite reistassen

Wie aan reizen denkt, denkt al snel aan Samsonite. Een Samsonite reistas is een reistas voor het leven; de kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling zijn elementen waarop u nooit uitgekeken raakt. Maar waar vindt u een reistas die op alle punten voldoet aan uw wensen en eisen? Bij Bagageonline.nl natuurlijk. Bagageonline.nl is specialist in tassen en koffers en biedt een regelmatig wisselend, breed assortiment.

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Samsonite reistassen afhalen of verzenden

Als u uw Samsonite reistassen het liefst zo snel mogelijk in huis wilt hebben, dan kunt u ze op afspraak afhalen bij ons magazijn in Leeuwarden. Dit geldt uiteraard alleen als de producten ook voorradig zijn. Verzenden is ook mogelijk. Wij versturen binnen Nederland, België en Duitsland gratis. Als uw Samsonite reistas op voorraad is, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog versturen en heeft u hem de volgende dag al in huis.

Bestelling volgen

Als u kiest voor verzenden, dan kunt u de route van uw Samsonite reistassen volgen met behulp van de track & trace code die wij u per e-mail toesturen. Zo weet u ongeveer wanneer u de reistassen kunt verwachten en kunt u hier rekening mee houden. Zo hoeven eventuele reisplannen geen vertraging op te lopen.