Samsonite Proxis

Samsonite Proxis: de nieuwe generatie koffers

Samsonite Proxis koffers worden gemaakt met de nieuwste materialen die door Samsonite zelf zijn ontwikkelt. Ze zijn daardoor onverwoestbaar, modern en dé innovatie op het gebied van reisbagage.


Toon filters

Al sinds de oprichting in 1910 staat Samsonite erom bekend dat ze kwalitatief goede producten maken en altijd blijven innoveren. Eens in de zoveel tijd ontwikkelen ze nieuw materiaal waardoor hun koffers nog beter en steviger worden. Hun nieuwste innovatie op koffergebied is de Proxis koffer collectie.

Meer over de Proxis collectie van Samsonite

Het is Samsonite weer gelukt. Een revolutie op het gebeid van koffers. De Proxis collectie is een echte topprestatie en staat vol van innovatie. Het materiaal van deze koffer is exclusief ontwikkelt door Samsonite zelf. Nieuwe inzichten en technieken hebben een nieuw materiaal opgeleverd; Roxkin. Sterk als steen (rock) en soepel als huid (skin). Dit materiaal bestaat uit meerdee lagen waardoor de koffer de originele vorm aanneemt. Dit exclusieve materiaal is tevens sterk, licht en tegen alles beschermd. Met een Proxis koffer gemaakt van Roxskin kun je jarenlang op elke reis.

De Proxis collectie van Samsonite bij Bagageonline

Als officieel Samsonite dealer kunt u ook voor de Proxis serie bij ons terecht. U betaalt geen verzendkosten en is uw bestelling voor 22:00 uur geplaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Neem gerust contact op met de klantenservice wanneer u vragen heeft. De Samsonite Proxis collectie heeft 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Naast de Proxis serie vindt u ook andere hardschalige koffers van Samsonite bij ons. Denk bijvoorbeeld aan de Lite Box, de S'Cure of de Neopulse. Toch liever een zachte koffer van Samsonite? Ook dat is geen probleem bij Bagageonline. De Samsonite Base Boost, Spark SNG en zijn enkele voorbeelden.