Kofferhoezen

Optimale bescherming met een kofferhoes

Wilt u uw koffer optimaal beschermen of zorgen dat u een opvallende koffer op het vliegveld hebt? Dan is een koffer beschermhoes een logische keuze. Dankzij deze hoes ziet uw koffer er opvallend en herkenbaar uit en is deze extra beschermd. Bij Bagageonline heeft u een ruime keuze uit diverse leuke hoezen in diverse formaten.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bescherm uw koffer goed

Een hoes voor de koffer is niet alleen handig om een opvallende koffer te creëren, het biedt tevens een stukje bescherming tijdens uw reis naar de luchthaven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw koffer wel heelhuids op de luchthaven aankomt. Uiteraard geldt dat ook voor de vlucht zelf. Personeel op de luchthaven zal wellicht niet altijd even zorgvuldig omgaan met uw koffer bij het in- en uitladen. Dan is een beschermhoes natuurlijk mooi meegenomen! Uiteraard is er bij de hoezen rekening gehouden met eventuele wielen bij de koffer.

Kofferhoezen in allerlei soorten en maten

Een kofferhoes koopt u gemakkelijk online in de shop van Bagageonline. In ons assortiment treft u hoezen aan van merken zoals Samsonite en Suitsuit. De hoezen zijn gemaakt van polyester of neopreen. Of u nu graag een zwarte, groene of blauwe hoes wilt of misschien eentje met een mooi motief, bij Bagageonline treft u het allemaal. Bovendien krijgt u bij ons ook nog eens garantie op uw aankoop. Dus mocht er iets zijn dat toch niet helemaal goed is aan de hoes, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tips bij het kopen van een hoes

Wij geven u een aantal handige tips waar u op moet letten bij de aankoop van een hoes:

  • Kies voor een opvallend exemplaar als u bang bent uw koffer uit het oog te verliezen; 
  • Kiest u voor een afritsbaar exemplaar of voor eentje die uw koffer volledig omsluit? 
  • Verzegelfolies op het vliegveld zijn niet milieuvriendelijk, uw hoes wel; Dankzij een uniek design, springt uw koffer er direct uit; 
  • Ga voor een uitwasbare hoes; 
  • Maak de keuze voor waterafstotend materiaal. 

Waarom bestelt u bij Bagageonline?

Een kofferhoes bestellen bij Bagageonline levert u altijd veel voordeel op. Zo is een hoes voordelig geprijsd en betaalt u bij ons geen verzendkosten. Verder kunt u uw bestelling altijd kosteloos retourneren. Heeft u een vraag of kunt u een advies gebruiken bij uw aankoop? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een tevreden aankoop doet waar u jarenlang plezier aan beleeft. Uiteraard wensen wij u een prettige vakantie toe in het binnen- of buitenland!