Trolley Rugtassen

Een rugzak trolley voor elke reis

Een rugzak trolley is een super praktische en handige rugzak op wielen. Deze rugtas kunt u zowel op uw rug dragen of als trolley gebruiken. Dit laatste is vooral handig als uw rugtas zwaar beladen is, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of wellicht lange afstanden moet overbruggen. Daarmee voorkomt u bovendien rugklachten! Bij Bagageonline bent u aan het juiste adres voor deze praktische tas met wielen.


Toon filters

Topmerken van deze praktische rugzak

U zult zich verbazen over ons veelzijdige aanbod van de rugzak trolley. Merken die u bij ons aantreft, zijn bijvoorbeeld American Tourister en Samsonite. Beide merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. In de rugzak is er ook plaats voor een laptop. Handig als u een zakenreis maakt naar het buitenland en de laptop niet mag ontbreken bij belangrijke presentaties en/of vergaderingen. De trolleys zijn uitstekend betaalbaar. Voor elk budget hebben wij een passend aanbod van deze tassen.

Tips bij de aankoop van een rugzak trolley

Een trolley of rugzak kopen die aan al uw wensen voldoet, het is belangrijk om daar goed over na te denken. Een miskoop wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Waar let u op bij de aankoop van dit handige reisartikel?

• Welk budget heeft u hiervoor gereserveerd?
• Hoeveel ruimte heeft u nodig?
• Gaat u de tas gebruiken voor korte of lange afstanden?
• Welk materiaal is gewenst?
• Is er een kleur die u aanspreekt?
• Hoeveel garantie op uw aankoop is wenselijk?

Een uitgebreide collectie rugzakken en trolleys

In onze online shop geniet u altijd van een uitgebreid aanbod. Zoeken op het gewenste product wordt u gemakkelijk gemaakt dankzij de zoekfilter. U heeft onder andere de keuze uit de kleuren rood, bruin, groen, zwart en blauw. Welke kleur spreekt u het meeste aan? Modellen waar u bijvoorbeeld een keuze uit kunt maken, zijn Kick Off VI en Spark.

Bestel bij Bagageonline en profiteer van veel voordeel

Het bestellen van een rugtas trolley in onze uitgebreide webshop, levert u direct verschillende voordelen op. Zo betaalt u bij ons geen verzendkosten en wordt uw bestelling de volgende werkdag al geleverd. Bent u niet tevreden over uw aankoop of gaat uw voorkeur uit naar een ander exemplaar? U kunt een bestelling altijd kosteloos aan ons retourneren.

Natuurlijk vindt Bagageonline het belangrijk dat u content bent met uw aankoop, dus schroom niet om uw vragen of wensen voor te leggen aan onze klantenservice. Wij voorzien u graag van een professioneel advies als dat u helpt bij het doen van een goede aankoop. U heeft dan het langst plezier van uw aankoop!