Koffersloten

Bescherm uw bagage met een kofferslot van Bagageonline

Het geldt als algemeen advies dat u tijdens het reizen goed op uw bagage moet letten. Zowel op het moment dat u uw koffer nog in het zicht heeft, maar ook daarna wanneer de bagage richting het bagageruim vertrekt. Een manier om uw bagage te beveiligen tegen inbraak is het gebruik van een kofferslot.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bescherm uw koffer met een extra slot

Net als onze collectie koffers en reistassen is ook het assortiment aan koffersloten bij Bagageonline.nl zeer divers. Met merken als Samsonite en Line Travel heeft u een keuze uit vele soorten sloten van hoogstaande kwaliteit. Zo behoren ook de TSA sloten, die verplicht zijn bij reizen naar de Verenigde Staten, tot het aanbod. Verder kunt u kiezen uit een aantal types en vrolijke kleuren. Koffersloten zijn eenvoudig te hanteren. Met een bagageslot met cijfercode of sleutel beveiligt u in een handomdraai uw bagage tegen breekschade en verkleint u het risico dat de koffer open springt tijdens de reis.

Handige tips bij de aankoop van een kofferslot

Twijfelt u bij de aankoop van kofferslotjes of vind u het lastig de juiste keuze te maken? Leest u dan snel de volgende tips die u op weg helpen:

  • Geeft u de voorkeur aan een cijferslot of een sleutel?
  • Reist u binnen Europa of gaat u verre reizen maken?
  • Is een TSA slot daarom een vereiste?
  • Wat is uw budget?

Wilt u meer advies? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice, we vertellen u graag meer.

Bestel uw kofferslot online

Als u een keuze heeft gemaakt kunt u uw kofferslot  direct online bestellen. Het plaatsen van een online bestelling verloopt gemakkelijk en snel. Bestelt u vandaag voor 22:00 uur, dan wordt uw aankoop de eerst volgende werkdag bij u afgeleverd. En bent u niet tevreden, dan mag u vanzelfsprekend kosteloos retourneren. Bagageonline.nl staat voor service en kwaliteit en straalt dit graag naar u uit!

We wensen u een prettige reis!