Travelite Reistassen

Ultiem gemak: Travelite reistas

Een reistas die weinig weegt, veel ruimte biedt en ook nog eens lang mee gaat? Dan hebben we het natuurlijk over een Travelite reistas. De Travelite reistas is gemaakt voor mensen die veel reizen. Overal is aan gedacht. De tas is voorzien van een groot hoofdvak, maar ook van verschillende bijvakken die met ritsen kunnen worden afgesloten. Aan de zijkanten zit zelfs nog een extra ritsvakje waarin belangrijke spullen binnen handbereik kunnen worden opgeborgen. De reistas kan gedragen worden aan de verstelbare schouderriem, maar makkelijker is het om deze gewoon mee te laten rollen. Zo reist u niet alleen licht in gewicht, maar ook veel gemakkelijker dan u misschien zou denken.


Toon filters
Pagina
Travelite Miigo Wheeled Duffle 69 cm Green
Onze keuze
Travelite Miigo Wheeled Duffle 69 cm Black
Onze keuze
Pagina

Bestel uw Travelite reistas bij Bagageonline

Bij Bagageonline bent u aan het juiste adres voor een Travelite reistas. Wij zijn officieel dealer van het merk Travelite en bieden daarom niet alleen het volledige assortiment Travelite tassen, maar ook een uitstekende garantie. U kunt bij ons dus ook altijd terecht voor vragen over of problemen met uw tas. Dankzij het brede assortiment slaagt u bij Bagageonline altijd. U kunt bijvoorbeeld alle tassen gewoon bekijken, of de zoekfilters aan de linkerkant van de pagina gebruiken om sneller geschikte exemplaren weer te geven. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de tassen van Travelite; ook als u bijvoorbeeld zoekt naar Tumi tassen, kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. U selecteert dan gewoon 'Tumi' als merk, of gebruikt het zoekveld bovenaan de pagina om alles van dat merk weer te geven.

Snel bestellen

Gaat uw vliegtuig binnenkort al of kunt u niet wachten om op een zelf geplande trip te vertrekken? Ook dan kunt u met een gerust hart uw Travelite reistas bij Bagageonline bestellen. Wij hebben namelijk vrijwel alles gewoon op voorraad, waardoor wij bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst zijn de volgende dag al kunnen bezorgen. Aarzel dus niet, maar plaats gewoon uw bestelling. Wij zorgen voor de rest!