Tumi Koffers

Tumi, koffers van goden?

Het is één van de meest vooraanstaande merken ter wereld, als het gaat om luxe reistassen en koffers. Tumi is onder het grote publiek misschien niet eens zo bekend, maar dat maakt het niet minder succesvol. Het merk werd in 1975 opgericht. De naam is afgeleid van een Peruviaanse godheid en geeft al een indicatie van het doel van het merk: hoogwaardige kwaliteit bieden op een manier die eigenlijk nergens anders te vinden is.

Toon filters
Dat is gelukt: bijna geen ander merk ter wereld kan Tumi evenaren als het gaat om de prestaties, duurzaamheid en functionaliteit van de producten van Tumi. Met name de nylon reistassen zijn razend populair; die hebben ervoor gezorgd dat Tumi bijna binnen één klap een voorloper werd in de wereld van de reisbagage. Maar dat is natuurlijk niet het enige pluspunt van Tumi.

Details maken het verschil

Voor Tumi geldt dat het verschil 'm vooral in de details zit. De gebruikte materialen worden met zorg gekozen en er zijn geen andere producten die op vergelijkbare manier geproduceerd worden. Over elk onderdeel is nagedacht en elk onderdeel wordt behandeld alsof het het meest belangrijke onderdeel van het hele product is. In de praktijk betekent dit dat Tumi producten gemaakt zijn van honderden kleine onderdeeltjes, die allemaal met de hand ontworpen zijn. Dit is de enige manier waarop gegarandeerd kan worden dat de producten ook daadwerkelijk functioneel zijn tijdens het reizen en dat ze aangepast zijn op de behoeften van de specifieke doelgroep. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de toenemende vraag aan andere Tumi accessoires. Inmiddels heeft het assortiment van het merk zich dan ook stevig uitgebreid en zijn er ook bijvoorbeeld pennen en horloges verkrijgbaar.

Bestel nu bij Bagageonline.nl

Wilt u de kwaliteit van Tumi wel eens zelf ervaren? Dan kunt u daarvoor natuurlijk bij Bagageonline.nl terecht. In ons assortiment reistassen vindt u ook veel producten van dit bijzondere merk. Bestellen is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar een mooie tas of koffer uit te kiezen en vervolgens de stappen van het bestelproces te doorlopen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk - vaak al de volgende dag - bij u thuisbezorgd wordt.