Heren portemonnees

Ruime keuze in portemonnees voor heren

Een mannen portemonnee is een onmisbare accessoire die overal mee naartoe wordt genomen. Ze zijn enorm handig om al uw pasjes en losse munt- en briefgeld in op te bergen, al lijken tegenwoordig voornamelijk de pasjes een vaste waarde in de portemonnee. Maar hoe dan ook, een goede portemonnee is altijd handig.


Toon filters
Fjällräven Passport Wallet Deep Patina
- 20%
Op voorraad
Fjällräven Passport Wallet Deep Patina
€ 44,00 € 54,95

Een trendy en praktische portemonnee

Een portemonnee voor heren dient natuurlijk wel aan een aantal eisen te voldoen. Zo moet de portemonnee er niet alleen trendy uitzien, maar ook voldoende opbergruimte hebben en bestaan uit stevig materiaal. Geld en pasjes moeten er zonder problemen in passen en bovendien is het prettig als u de portemonnee zonder problemen in uw broekzak kunt stoppen. Kaarthouders en mini wallets zijn een aanwinst voor in de portemonnee en maken de boel nog net wat handiger. Een slimme toevoeging dus.

Tips bij de aankoop van een portemonnee

Op zoek naar de perfecte portemonnee? Hou dan rekening met onderstaande tips en aandachtspunten bij het kopen van portemonnees:

  • Biedt de portemonnee voldoende opbergruimte voor al uw pasjes, munt- en briefgeld?
  • Past de portemonnee in uw broekzak?
  • Hoeveel geld wilt u er maximaal aan uitgeven?
  • Wilt u ook kaarthouders en miniwallets in uw portemonnee?
  • Zijn kleine schuifvakken wenselijk in uw portemonnee?

Deze tips helpen u op weg bij de keuze voor een goede portemonnee.

Bestel uw portemonnee voor heren online

Als u een heren portemonnee bestelt bij Bagageonline profiteert van diverse voordelen. Uw bestelling wordt de volgende dag gratis thuisbezorgd, als u deze voor 22:00 uur bestelt in onze online shop. En bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u deze kosteloos retourneren. Meer weten of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.