Secrid Cardprotector

Secrid Cardprotector

De meest basic variant uit de Secrid collectie. Geen poespas, maar wel een uitstekende bescherming voor je passen. De Cardprotector zorgt ervoor dat ze niet buigen, breken of worden uitgelezen. Met slechts één simpele beweging heb je je passen bij de hand.


Toon filters

De Secrid lijn zoals we die nu kennen is ontstaan vanuit het ontwerpbureau Spirid. In de jaren 90 merkten zij al dat er een verandering gaande was die van invloed was op de portemonnee industrie. Contant geld begon vanaf toen steeds meer plaats te maken voor betaalpassen. Daarnaast werden ook persoonlijke documenten – zoals identiteits- en rijbewijzen – uitgevoerd in het formaat van je betaalpas. Vanuit deze ontwikkelingen is de Cardprotector ontstaan.

Je (betaal)passen veilig opgeborgen

In de Secrid Cardprotector is ruimte voor 4 tot 6 (betaal)passen. Dit is namelijk afhankelijk van de dikte van de passen en of er sprake is van verdikte letters op de pas. Naast dat de aluminium behuizing van de Secrid wallet ervoor zorgt dat je passen niet buigen of breken, heeft deze ook een beschermende laag die het ongewenst uitlezen van je passen tegengaat. Met een simpele beweging komen je passen trapsgewijs uit de houder. Tip: plaats je meest gebruikte exemplaren helemaal voor- en achteraan.

De Cardprotector van Secrid vind je bij Bagageonline

Is de Cardprotector echt wat voor jou? Maak dan je keuze uit de vele kleuren die we aanbieden. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling plaatst, ontvang je je Secrid Cardprotector de volgende dag al in huis. We hopen je zo goed mogelijk te informeren via onze webshop, maar het kan natuurlijk zijn dat je vragen hebt. Bel, mail of chat dan gerust met onze klantenservice.

Wist je dat de Cardprotector de basis is voor de andere modellen van Secrid? Uiteraard vind je deze ook bij Bagageonline. Je kunt bij ons terecht voor de Secrid Cardslide, Mini Wallet, Slim Wallet en Twin Wallet.