Samsonite Base Boost

Samsonite Base Boost

Voor de reiziger die gaat voor kwaliteit, bescherming en lichtheid is de Base Boost van Samsonite een uitstekende keuze. Een koffer met een trendy uitstraling door de zogenaamde dip-dye look: de kleur verloopt naar een iets andere tint.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Omschrijving Samsonite Base Boost

De Base Boost collectie is ruim, waarbij het handbagage model verkrijgbaar is in zowel een upright (2 wielen) als spinner (4 wielen) uitvoering. Samsonite heeft voor deze serie gebruik gemaakt van de zogenaamde dip-dye trend. Bij de Base Boost is de onderzijde van de koffer iets donkerder dan de rest van de koffer. Subtiel, maar toch opvallend wanneer uw koffer op de bagageband ligt. Gemaakt van polyester en mede daardoor een lichtgewicht koffer. De indeling van de Base Boost serie is praktisch en alles blijft goed op z’n plek doordat er zowel in het onderste, als het bovenste compartiment een inpakriem zit. Sluit uw koffer met het combinatieslot met TSA functie.

De Base Boost koffer van Samsonite bij Bagageonline

Bagageonline heeft een groot Samsonite assortiment. Bestel deze trendy koffer bij Bagageonline op werkdagen voor 22:00 uur, dan heeft u ‘m de volgende dag in huis. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Naast de Base Boost vindt u ook andere koffers van Samsonite bij Bagageonline. Denk hierbij aan de Magnum-eco, S’Cure, Citybeat, Hi-fi en Airea.