Samsonite Schooltassen

Geschikte schooltassen

Aan een schooltas worden flink wat eisen gesteld. Door zon, weer en wind worden zware boeken, laptops, gymspullen en andere bagage vervoerd van en naar school. Met een Samsonite schooltas kunt u erop rekenen dat uw schooltas voldoet aan deze hoge eisen.


Toon filters
Pagina
Pagina

Solide Samsonite rugtassen – betrouwbaar en veelzijdig

Samsonite staat al jaren bekend om zijn betrouwbare koffers. Met een schooltas van Samsonite kunt u rekenen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar dan geschikt voor dagelijks gebruik voor school of studie. De schooltassen van Samsonite hebben ergonomisch verstelbare schouderriemen, licht van gewicht en kleurvast. Sommige Samsonite schooltassen hebben een laptop of tabletcompartiment zodat uw laptop veilig is opgeborgen en u voldoende ruimte overhoudt voor documenten, boeken en andere bagage. Voor kids heeft Samsonite gezorgd dat er lichtreflecterende details op de schooltassen zit. Zo draagt een Samsonite schooltas voor uw kind bij aan de veiligheid tijdens de reis van en naar school.

Samsonite schooltassen bestelt u bij Bagageonline

Bagageonline is hét adres voor een betrouwbare schooltas van Samsonite. Het wereldberoemde merk heeft door de jaren heen zijn kwaliteit bewezen en biedt een uitgebreid assortiment schooltassen voor iedere generatie. De nieuwste schooltassen in diverse uitvoeringen en prints van Samsonite vindt u op Bagageonline. De schooltassen bieden ruimte voor boeken en documenten, een laptop, of andere bagage. Bij Bagageonline vindt u altijd de Samsonite rugtas die bij uw behoeften past.

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Als u vandaag een Samsonite schooltas bestelt in onze webshop, heeft u deze morgen al in huis! U betaalt geen verzendkosten en als u niet tevreden bent kunt u kosteloos uw schooltas retourneren of ruilen. Met een Samsonite schooltas zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons een goede aankoop doet waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Twijfelt u of de schooltas die u heeft gevonden de beste keuze is? Aarzel dan niet en neem contact met onze klantenservice. Wij adviseren u graag.