Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17660 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Veilig, sterk en licht: de S’Cure serie van Samsonite

Samsonite’s lichtste koffer binnen de polypropyleencollectie. Dit dankzij een nieuw soort polypropyleen genaamd Flowlite. De S’Cure spinners biedt een optimale bescherming aan uw spullen in de koffer.

Artikelen 1 tot 32 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Samsonite heeft spinners van diverse materialen en is al jaren één van de grootste spelers in de bagagesector.

Omschrijving Samsonite S’Cure

Samsonite heeft deze serie gemaakt van Flowlite, een nieuw soort polypropyleen. De S’Cure geeft de inhoud van uw koffer een optimale bescherming. Voorzien van een driepuntssluiting: zijsloten met veiligheidspal en een combinatieslot met TSA functie is. Door de TSA functie wordt uw slot niet opengebroken bij eventuele inspecties bij vluchten naar de VS. De koffer rolt soepel op de vier dubbele wielen en de dubbele trekstang kan op verschillende hoogtes worden ingesteld. De 2 compartimenten van de S’Cure worden van elkaar gescheiden door een tussenschot met rits in het bovenste compartiment. Het onderste compartiment heeft een elastische inpakriem en een zijvak met ritssluiting. De S’Cure spinners zijn verkrijgbaar in 3 formaten en in verschillende kleuren.

Spinners van de S’Cure serie van Samsonite bij Bagageonline

Lichtgewicht koffer, maar niet ten koste van de bescherming van uw bagage dankzij het Flowlite materiaal. De complete S’Cure serie is verkrijgbaar bij Bagageonline. Bestel ‘m op werkdagen voor 22:00 uur en dan wordt uw koffer de volgende dag geleverd, inclusief 5 jaar fabrieksgarantie. Wellicht heeft u eerst nog wat vragen voordat u overgaat tot de aanschaf van één van onze producten. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bij Bagageonline vindt u tevens andere series van Samsonite. Denk hierbij aan de AerisCosmoliteBase Boost, Neopulse en de Flux.