Pasjeshouders

Pasjeshouder kopen?

Door de vele ontwikkelingen in het betalingsverkeer winnen pasjeshouders steeds meer aan populariteit. Ze zijn compact, beschikbaar in vele uitvoeringen en bieden goede bescherming aan je (betaal)passen. Zo zorgen veel houders ervoor dat je passen in de eerste plaats niet buigen of breken, maar daarnaast ook niet ongewenst worden ingelezen.


Toon filters

Aluminium pasjeshouder

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel, ook in de betalingswereld. Contant geld verdwijnt steeds meer uit de portemonnees doordat contactloos pinnen betalen eenvoudiger en sneller maakt. Voor veel mensen zijn vakjes voor brief- en muntgeld overbodig geworden en is er meer ruimte nodig voor pasjes. Helemaal omdat spaarkaarten, rij- en kentekenbewijzen tegenwoordig ook allemaal in pasvorm uitgebracht worden.

Functionaliteiten van pasjeshouders

Digitaal heeft vele voordelen, maar er zit ook een nadeel aan. Dit heeft alles te maken met de RFID-chip die in de (betaal)passen zit. Met zo’n chip kun je bijvoorbeeld contactloos pinnen. Dergelijke chips kunnen echter ongewenst ingelezen worden (skimmen). Gelukkig hebben ze daar met het ontwerpen van de pasjeshouders rekening mee gehouden door uitvoeringen op de markt te brengen die RFID bescherming bieden. Hiermee voorkom je dat je passen geskimd kunnen worden.

Daarnaast zijn veel pashouders voorzien van een leren hoes. Dit geeft ‘m niet alleen de portemonnee look, maar ook portemonnee functies. Zo is er in veel gevallen toch nog wel een (insteek)vakje voor briefgeld. Pashouders zorgen er verder voor dat je passen niet buigen of breken.

Welke pasjeshouders vind je bij Bagageonline?

In onze shop kun je terecht voor pasjeshouders van o.a. Secrid. Gezien de grote handelsgeest is het niet geheel verbazingwekkend dat dit merk van Nederlandse bodem afkomstig is.  

Bestel pasjeshouders bij Bagageonline

Ben jij op zoek naar de compacte vervanger voor een traditionele portemonnee? Heb jij nooit meer contant geld op zak? Dan is een pasjeshouder een absolute aanrader. We hebben modellen voor zowel dames als heren. Bij heren is het meestal zo dat de pashouder de vervanger is van een portemonnee, bij dames is het gebruik vaak ook nog wel naast het gebruik van een traditionele portemonnee. Bekijk gerust eens de populaire modellen van Secrid.

We zijn officieel dealer van de merken die we voeren, dus je kunt voor de garantie bij ons terecht. Je nieuwste aanwinst snel in huis hebben is geen enkel probleem voor ons. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, betekent namelijk de volgende dag al in huis! Bij bestedingen boven de 39 euro betaal je geen verzendkosten binnen Nederland en België.

Heb je vragen over onze producten en/of het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.