Secrid Twin Wallet

Secrid Twin Wallet

In de 2 Cardprotectors en de leren hoes kunnen tot wel 16 passen opgeborgen worden. Deze aluminium behuizing zorg ervoor dat zelfs een grote hoeveelheid passen niet buigen of breken. Dit is de grootste wallet van Secrid, maar nog altijd van compact formaat.


Toon filters

Secrid is een Nederlands product waarvan de roots in de jaren 90 liggen. De bedenkers van Secrid zagen toen al een verandering opkomen in het betaalverkeer. Deze ontwikkelingen zijn de laatste jaren alleen maar sneller gegaan. Naast dat je beschikt over betaalpassen, zoals je pinpas of creditcard, hebben mensen ook steeds meer spaarkaarten op bankpasformaat. Verder worden ook identiteit- en rijbewijzen op hetzelfde formaat gemaakt. Kortom, de passen stapelen zich op. Het gepatenteerde mechanisme van Secrid zorgt ervoor dat al deze passen en veilig opgeborgen zitten, maar ook met één simpele beweging omhoog komen uit de pashouder.

Heb je veel (betaal)passen? Ga voor de Twin Wallet!

De grootste wallet van Secrid biedt dubbel zoveel ruimte. Over beide Cardprotectors kunnen tot wel 12 passen verdeeld worden. In de leren hoes kun je ook nog een viertal passen kwijt en daarnaast ook briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Het geheel wordt goed afgesloten door middel van een drukknop. De Cardprotectors beschermen je passen niet alleen maar tegen buigen en breken, maar ook tegen digitale diefstal door een beschermende laag. Je kunt de achterste kaart in de houder contactloos gebruiken zonder deze eruit te halen. Dit betekent veiliger inchecken of betalen want de kaart blijft door de houder beschermd. Dit komt omdat het signaal dan sterk genoeg is voor gebruik, maar te zwak is voor digitale diefstal.  

De Twin Wallet online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Bagageonline

Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en je bestelling wordt nog dezelfde dag verwerkt. Dat betekent dat je je Secrid Twin Wallet al de volgende dag op het gewenste adres kunt ontvangen. Voor afleveradressen in Nederland, België en Duitsland betaal je geen verzendkosten. De collectie Secrid wallet is groot. Wellicht heb je daarom eerst nog vragen voordat je tot aanschaf overgaat. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van Bagageonline. We zijn bereikbaar per mail, chat en telefoon om je vragen te beantwoorden.

Bij Bagageonline vind je ook de andere modellen van Secrid, waaronder de Mini Wallet en Slim Wallet.