Nekkussens

Comfortabel reizen in het vliegtuig

Op vakantie gaan blijft een fantastische ervaring. De (lange) reis zelf kan soms nog het minste deel van dit avontuur zijn. Met een effectief nekkussen maak je die reis echter super comfortabel. Niet kunnen relaxen in het vliegtuig is verleden tijd met een goed nekkussen.


Toon filters
Om nekklachten, een ongemakkelijke situatie met je (bekende) reiziger naast je, of een stijve nek (spierklachten) te voorkomen is het gebruik van een nekkussen aan te raden. Eenmaal in gebruik wil je gegarandeerd nooit meer anders.

Een nekkussen voor maximaal comfort!

Niet comfortabel kunnen reizen is al jaren een grote ergernis van reizigers. Met een goed nekkussen voorkom je fysieke klachten, ongemakkelijke situaties en of spierklachten. Belangrijk is vooral dat je de juiste keuze maakt in een nekkussen. Hierbij is zijn een aantal zaken belangrijk:

 • Hoe lang is de reis die je gaat maken?
 • Reis je met de auto of per vliegtuig?
 • Wat is het budget voor je nekkussen?

  Wil je een comfortabel nekkussen aanschaffen?

  Als je een nekkussen wilt gebruiken tijdens je reis schaf je deze natuurlijk aan bij Bagageonline. Ons bestelproces is gemakkelijk en wij hebben een ruime keus. Indien op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, dan heb je hem de volgende dag al in huis.

  Onze favoriet: Cabeau Evolution S3 nekkussen

  Momenteel het meest populaire nekkussen is de Cabeau Evolution S3. Dit nekkussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim, voorzien van en is gemaakt van fleece materiaal. Makkelijk op te bergen in de meegeleverde opbergzak en voorzien van een opbergvakje voor je telefoon. Het beste van het beste onder de nieuwe generatie nekkussens.

  Wij bieden diverse nekkussens van topmerken

  Binnen ons ruime assortiment hebben wij diverse nekkussens. Naast Cabeau bieden wij ook nekkussen aan van Jack Wolfskin, Samsonite, Line, Herschel en Eagle Creek. Voor iedere reis en ieder budget hebben wij een nekkussen.