Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17857 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

American Tourister: hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit

American Tourister is niet voor niets één van de grootste bagagemerken van de wereld. Door te blijven innoveren en ambitieus te blijven, blijft het merk succesvol! Het bagagemerk combineert hoogwaardige kwaliteit, stijl en functionaliteit waardoor tassen en koffers van American Tourister gegarandeerd prettig in gebruik zijn. Dat het merk al meer dan 80 jaar bestaat betekent niet dat de collectie stoffig is, integendeel zelfs! Deze is superhip en speelt in op de laatste trends. Door gebruik te maken van mooie heldere kleuren en goede kleurencombinaties is de bagage van American Tourister altijd leuk om naar te kijken. Of zoals het bedrijf zelf zegt: 'Fun never gets old!' 

Artikelen 21 tot 52 van 322 in totaal

Artikelen 21 tot 52 van 322 in totaal

De oorsprong van American Tourister

Toen Sol Koffler in 1933 een kofferfabriek oprichtte in Provence, Rhode Island had hij maar één droom: koffers maken voor 1 dollar. De Pool, die op zijn dertiende was geëmigreerd naar Amerika, had alleen een basisschooldiploma en wat spaargeld op zak om zijn Amerikaanse droom uit te laten komen. En dit deed hij met succes, American Tourister werd het eerste bedrijf dat koffers van vinyl en plastic maakte, ver voor zijn concurrenten. In de jaren 90 werd het merk overgenomen door Samsonite. Hiermee werd het in één keer het op een na grootste bagagemerk ter wereld. Het American Tourister-merk is gelukkig niet verdwenen; Samsonite werkt juist hard mee aan het versterken van dat merk en dat zie je terug in de kwaliteit van de koffers!

American Tourister collectie

American Tourister heeft goed in de gaten welke bagage reizigers nodig hebben tijdens hun trip. Daarom hebben ze voor ieder gebruiksmoment goede bagage ontworpen. De American Tourister koffers en reistassen zijn favoriet onder veel klanten van Bagageonline. Maar ook laptoptassen, rugtassen en schooltassen zijn bestsellers. Logisch, de bagage van American Tourister is niet alleen ideaal tijdens vakanties. Ook in het dagelijkse leven kunt u profiteren van de uitzonderlijke kwaliteit van dit bijzondere merk!

American Tourister koffers kopen

Bagageonline is hét adres voor een betrouwbare kwalitatieve bagage van American Tourister. Het betrouwbre kwaliteitsmerk waar vele reizigers zorgeloos mee vertrekken biedt een uitgebreid assortiment tassen en koffers. De nieuwste modellen van American Tourister in dé uitvoering van het moment vindt u op Bagageonline. Naast aantrekkelijke prijzen en garantie bieden we u extra voordeel. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Daarnaast heeft u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u de koffer of tas gewoon terug sturen en ruilen of uw geld retour ontvangen. Heeft u nog vragen over uw American Tourister koffer of tas? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.