American Tourister Bon Air

American Tourister Bon Air: stijlvolle polypropyleen koffers

De Bon Air is één van de bestsellers van American Tourister. Deze koffer van polypropyleen is ultralicht, supersterk, slim ingericht en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook deze koffer van American Tourister is verkrijgbaar in handbagageformaat, medium en groot. Voor elke reis is er dus wel een oplossing!


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat kunnen we nog meer vertellen over de Bon Air van American Tourister

Deze koffers hebben een groot volume en zijn praktisch ingedeeld. Alle afmetingen zijn voorzien van een dubbele, verstelbare trekstang, boven handvat, 4 soepele wielen en een TSA slot voor zorgeloos reizen naar de Verenigde Staten. Het handbagageformaat voldoet aan de IATA norm. Aan de binnenzijde van de Bon Air zie je een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en een ritsvak. De compartimenten worden van elkaar gescheiden door middel van een tussenschot met ritssluiting. Dit tussenschot heeft ook nog eens 2 netvakken met ritssluiting. Kortom, je kan je spullen goed indelen en ze blijven goed op hun plek. American Tourister heeft de Bon Air in diverse (frisse) kleuren uitgebracht. 

Hoe weet je welk formaat Bon Air je nodig hebt? Wanneer je een weekendje weg gaat dan volstaat het handbagage model. Voor een lang weekend / (mid)week weg adviseren wij het medium model. Voor vakanties van 2 weken en langer kom je dan vanzelfsprekend uit bij het groot formaat koffer. Met 91 liter heeft deze koffer een behoorlijke inhoud.

Shop voor de Bon Air bij Bagageonline

Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur bij ons binnen komen worden nog dezelfde dag verstuurd. Zo heb je je American Tourister koffer de volgende dag al in huis! Verzendkosten voor leveringen in Nederland, België en Duitsland nemen wij voor onze rekening.

We zijn officieel dealer van American Tourister. We hebben een groot assortiment koffers van dit merk. De Bon Air is een voorbeeld van een hardschalige koffer, maar zo vind je bij Bagageonline ook de Lock ‘n’ Roll en de Soundbox.