Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17947 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Samsonite: wereldklasse op zich

Wie aan bagage denkt, denkt automatisch aan Samsonite. Samsonite is door de jaren heen uitgegroeid tot hét bagagemerk voor reizigers die strenge eisen stellen aan de koffers en tassen die ze gebruiken, maar die tegelijkertijd niet meer willen betalen dan nodig is. Bij Samsonite kunt u rekenen op koffers en tassen van de beste kwaliteit, voor een hele scherpe prijs. Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste Samsonite koffer of tas.

Artikelen 91 tot 122 van 1104 in totaal

Artikelen 91 tot 122 van 1104 in totaal

Samsonite: wereldklasse op zich

Wie aan bagage denkt, denkt automatisch aan Samsonite. Samsonite is door de jaren heen uitgegroeid tot hét bagagemerk voor reizigers die strenge eisen stellen aan de koffers en tassen die ze gebruiken, maar die tegelijkertijd niet meer willen betalen dan nodig is. Bij Samsonite kunt u rekenen op koffers en tassen van de beste kwaliteit, voor een hele scherpe prijs. Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste Samsonite koffer of tas.

Voor iedere reiziger de juiste koffer of tas

Een van de belangrijkste kenmerken van de collecties van Samsonite is dat ze zijn aangepast op verschillende soorten reizigers. Voor zakelijke reizigers is met andere dingen rekening gehouden als bijvoorbeeld voor sportieve reizigers. Op die manier is het merk erin geslaagd om een groot publiek aan te trekken. Door wel uitzonderlijk hoge eisen te stellen aan de kwaliteit, kan dit publiek ook aan het merk gebonden worden. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met Samsonite, wil niet snel meer iets anders. Het gebruiksgemak is namelijk met geen enkel ander merk te vergelijken en het merk dient nog steeds als voorbeeld voor veel andere producenten van reisbagage.

Populaire producten van Samsonite zijn:

Samsonite koffers 
Samsonite reistassen 
Samsonite laptoptassen
Samsonite schooltassen

Samsonite koffers online kopen

Als u ook een fan bent van Samsonite of graag kennis wilt maken met de inmiddels wereldberoemde Samsonite koffers, dan kunt u bij Bagageonline.nl uw hart ophalen. Hier treft u namelijk een uitgebreid assortiment Samsonite tassen, koffers en andere accessoires die u voor op reis kunt kopen. Een exemplaar vinden dat precies past bij uw reisbehoeften is helemaal niet moeilijk. Zoekt u bijvoorbeeld koffers, reistassen, of laptoptassen? Door een categorie te selecteren, krijgt u alleen de bijpassende items te zien. Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet speciaal een koffer of tas in gedachten hebt, maar gewoon op zoek bent naar een aantrekkelijke aanbieding. Selecteer dan de afdeling 'Sale'. U krijgt dan alle Samsonite koffers te zien die op dat moment in de aanbieding zijn.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel koffers en tassen waar u uit kunt kiezen bij Bagageonline.nl. Hoe kunt u door de bomen het bos nog zien? U kunt allereerst kiezen voor de juiste categorie zoals koffers, reistassen of rugtassen. Samsonite heeft inmiddels diverse collecties op de markt gebracht en u kunt dus ook meerdere koffers of tassen binnen dezelfde collectie bestellen. Bedenk ook in welk formaat u de koffer of tas wilt kopen. Zoekt u een specifieke koffer of tas die u mee kunt nemen als handbagage? Selecteer dan ‘handbagage’ in als filter. De afmetingen voor de handbagage kunnen overigens per vliegmaatschappij verschillen.

Een sterke Samsonite kopen


Bent u op zoek naar een stevige koffer die mee moet in het bagageruim van het vliegtuig? Samsonite heeft koffers van sterke, schokbestendige materialen zoals:

  • Polypropylene 
  • Polyester 
  • ABS 
  • Polycarbonaat 

Deze harde materialen zorgen er voor dat uw spullen niet geplet of afgekneld worden. Natuurlijk wilt u dat uw koffer er ook mooi uitziet. Kies voor een nette, zakelijke zwarte tas of juist voor een opvallende kleur zoals rood. Het voordeel van een opvallende kleur is dat u de koffer makkelijk herkent op de bagageband. Er zijn ook speciale koffers verkrijgbaar voor kinderen met hele leuke prints van tekenfilms! Lukt het u niet om de juiste keuze te maken voor een koffer? Neemt u dan gerust contact op voor een uitgebreid advies.

Een veilige Samsonite

Wanneer u naar de Verenigde Staten op vakantie gaat, is het belangrijk dat uw koffer beschikt over een TSA-slot. Hierdoor kunnen de veiligheidsagenten op de vliegvelden uw koffer ter controle met een speciale lopersleutel openmaken. Wanneer u geen TSA-slot hebt en uw koffer is op slot, dan zullen ze hem open moeten breken. Samsonite heeft diverse koffers in de collectie die beschikken over een TSA slot.

Wij willen dat u tevreden bent

Wij hebben Samsonite hoog op ons verlanglijstje staan. Natuurlijk hopen we dat dat ook voor u geldt. Daarom maken we het u graag gemakkelijk om het merk ook eens uit te proberen. Naast aantrekkelijke prijzen bieden we u dus wat extra voordeel. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Ook geven we u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u de koffer of tas gewoon terug sturen en kunt u een nieuw exemplaar krijgen, of uw geld retour ontvangen.