Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17660 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Enrico Benetti: hoogwaardige kwaliteit

Het merk Enrico Benetti is bij vrijwel iedereen bekend. Dit bedrijf, dat - ondanks dat de naam anders doet vermoeden - gevestigd is in Nederland, importeert en exporteert al sinds 1946 lederwaren. Door de jaren heen heeft het merk zich ontwikkeld tot een gewaardeerd, bekend en vooral ook gerespecteerd merk, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in het assortiment van Bagageonline.nl een ruime keuze aan producten van Enrico Benetti vindt. U kunt hierbij denken aan Enrico Benetti tassen, maar ook voor een Enrico Benetti koffer of een Enrico Benetti trolley slaagt u bij ons zeker.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Als specialist in tassen en koffers biedt Bagageonline.nl een zeer uitgebreid assortiment, zowel van Enrico Benetti-producten als van andere merken. Dat kan het soms wat lastig maken om precies te vinden wat u zoekt. Wij helpen u daar echter graag bij. Standaard worden de producten gesorteerd op meest verkochte modellen. De modellen die u als eerste ziet, zijn dus het meest populair. U kunt daarnaast gebruik maken van de zoekfilters om uw zoekvraag nog verder te verfijnen. Geef bijvoorbeeld aan welk model u zoekt, welk type koffer, welk gewicht of welk materiaal. U kunt ook aangeven dat u een koffer zoekt die als handbagage meegenomen moet kunnen worden bij een specifieke luchtvaartmaatschappij.

Snel bestellen

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe Enrico Benetti koffer of trolley. Daarom kunt u bij ons rekenen op een snelle service. Bestelt u uw koffer voor 23:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Daar rekenen we geen extra kosten voor; alle bestellingen bij ons zijn vrij van verzendkosten. U kunt ze bovendien gratis retourneren, mocht dit nodig zijn.