Vaude

Vaude tassen; gegarandeerd duurzaam en top kwaliteit

Vaude staat garant voor eerlijke werkomstandigheden en verantwoord ondernemen. Wereldwijd staat Vaude bekend vanwege de duurzame productie van al hun producten. Tijdens de productieprocessen wordt alles afgestemd op zo goed mogelijke omstandigheden voor zowel mens als natuur te creëren. Met de aankoop van een Vaude product zorgt u voor een eerlijkere werkomstandigheden en behoud van het milieu. Wij bieden een volledig assortiment Vaude tassen.


Toon filters
Pagina
Pagina

Het ontstaan van het merk Vaude

Bergsporters zijn altijd al gewend om naar de top te gaan. Niet alleen in hun sport, maar ook als het gaat om hun gereedschap. Juist hoog in de bergen, als de omgeving soms niet meer te vertrouwen is, is het belangrijk dat u kunt rekenen op wat u bij u hebt. Dat heeft Albrecht von Dewitz goed begrepen. Deze Duitser besloot aan het begin van de jaren '70 een eigen bedrijf op te richten, waarmee hij tassen maakte voor bergsporters.

Hij vernoemde het merk naar zichzelf, VD, ofwel, Vaude. Logisch ook; deze stap was een langgekoesterde droom van Von Dewitz. Zijn sprong in het diepe pakte goed uit; door zich te richten op innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten, lukte het hem om zich door de jaren heen te vestigen als specialist op het gebied van reis- en rugtassen. De ontwerpen zijn vaak kenmerkend voor Vaude, maar vervelen eigenlijk nooit.

Vaude is gegarandeerd goed voor het milieu

Een van de kernwaarden van Vaude is de zorg voor het milieu. Vaude staat garant voor eerlijke werkomstandigheden en verantwoord ondernemen. Wereldwijd staat Vaude bekend vanwege de duurzame productie van al hun producten. Tijdens de productieprocessen wordt alles afgestemd op zo goed mogelijke omstandigheden voor zowel mens als natuur te creëren . Dit resulteert in hun Green Shape garantie. Green Shape is Vaude‘s garantie voor milieuvriendelijke producten - uit duurzame materialen en een energiezuinige en eerlijke productie.

Vaude is lid van de Fair Wear Foundation (FWF) en die verplichten Vaude er toe om de arbeidsomstandigheden in alle productiefaciliteiten continu te verbeteren. Deze worden regelmatig gecontroleerd. VAUDE heeft met de leader status de hoogste status als FWF-lid verkregen. Met de aankoop van een Vaude product zorgt u voor een eerlijkere werkomstandigheden en behoud van het milieu.

Voor Bagageonline.nl zijn dit allemaal redenen om Vaude in grote aantallen op te nemen in het assortiment. Of u nu gaat voor een reistas, een schoudertas, of een rugtas, bij ons kunt u het allemaal vinden. Selecteer op model of bekijk gewoon alle mogelijkheden die er zijn. Laat u verrassen door de vele opties én de aantrekkelijke prijzen.

Bestel nu uw Vaude tas

Bagageonline.nl is dé specialist in tassen en bagage en ook hét adres om uw bestellingen te plaatsen. Bij Bagageonline.nl betaalt u namelijk nooit te veel. Onze artikelen zijn scherp geprijsd, wij rekenen geen verzendkosten en als u besluit om uw bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen terug te sturen, dan hoeft u daar ook geen cent extra voor te betalen. Dat is fijn, want miskopen zijn zo uitgesloten.