Tumi

Een uitgebreid aanbod Tumi koffers en tassen

Tumi is een internationaal merk dat koffers en tassen maakt voor iedereen die een unieke levensstijl wil benadrukken. De eisen die klanten stellen aan de kwaliteit van een koffer of tas van dit merk, liggen erg hoog.


Toon filters
Pagina
Tumi Alpha Slim Three Way Brief
Op voorraad
Tumi Alpha Slim Three Way Brief
€ 590,00
Pagina

Waar let u op bij de aankoop van een Tumi koffer?

Voordat u een aankoop doet in de webshop van Bagageonline, is het slim voor uzelf op een rijtje te zetten wat uw wensen nu eigenlijk zijn:

  • Hoeveel geld wilt u uitgeven aan een nieuwe tas of koffer? 
  • Met welk doel koopt u een tas?
  • Welke kleur wilt u? 
  • Hoe groot moet de tas zijn?

Het gemak van een Tumi tas

Een tas of koffer van dit exclusieve merk is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Dit dankzij de handige handvatten. De tassen zijn gemaakt van diverse materialen. Leder, tygron, nylon en FXT ballistic nylon zijn de materialen waarvan de tassen en koffers gemaakt kunnen zijn. Of u nu op zakenreis gaat naar het binnen- of buitenland of gewoon exclusief voor de dag wilt komen, met een tas of koffer van dit merk, zult u hierin zeker slagen. Laat u daarom inspireren door het veelzijdige assortiment van Bagageonline en kies voor een tas die uitstekend bij uw outfit past.

Ervaar de voordelen van Bagageonline

Wilt u ook profiteren van onze talloze voordelen? Dan doet u er goed aan om uw aankoop te doen in onze webshop. Als u vandaag een bestelling in onze online shop plaatst, dan heeft u het artikel de volgende dag al in huis. U betaalt bij ons geen verzendkosten en ook kunt u een tas of koffer altijd gratis retourneren. Wilt u wat meer informatie over dit exclusieve merk of heeft u advies nodig bij uw aankoop? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Beleef het gemak van een koffer of tas die bij u past en plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Wij zijn ervan overtuigd dat u een tevreden aankoop doet!