Secrid Cardslide

Secrid Cardslide

Je zou het een Secrid Cardprotector plus kunnen noemen. De extra Slide en Moneyband zorgen ervoor dat je extra ruimte hebt voor bijvoorbeeld bankbiljetten en visitekaartjes.


Toon filters

Secrid is een Nederlands bedrijf waarvan de roots in de jaren 90 liggen, toen de eigenaren een ontwerpbureau hadden. In 2009 lanceerden zij de Cardprotector, die in 2010 de Red Dot Design Award heeft gewonnen. Twee jaar daarna wonnen ze ook nog eens een European Aluminium Award met de Mini Wallet. Inmiddels zijn de Secrid producten in veel landen over de wereld te verkrijgen.

Extra ruimte voor kleine persoonlijke spullen

In de Cardslide van Secrid is er ruimte voor 4 tot 6 passen. Met één simpele beweging komen je passen trapsgewijs omhoog. Door het toevoegen van een Slide en Moneyband heb je de mogelijkheid om nog wat kleine persoonlijke spullen - zoals visitekaartjes, bonnetjes of bankbiljetten - op te bergen.

Je Secrid pashouder snel in huis met Bagageonline

Bij Bagageonline zorgen we ervoor dat bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd gaan worden. Zo heb je je Secrid pashouder snel in huis. Het is overigens ook geen enkel probleem om het op een ander adres af te leveren. Je betaalt geen verzendkosten wanneer het afleveradres in Nederland, België of Duitsland is. Het kan zijn dat het product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij Bagageonline bieden we de mogelijkheid om gratis te retourneren. Mocht je dus ergens vragen over hebben, dan adviseren wij om altijd eerst contact met ons op te nemen. Stel gerust je vragen aan onze klantenservice

Naast de Cardslide vind je bij Bagageonline ook de andere Secrid producten. Volstaat alleen de ruimte voor het opbergen en beschermen van je passen? Dan is de Cardprotector wellicht iets voor jou. Of wil je liever ook een portemonnee look? Dan heeft Secrid ook nog de Mini Wallet en de Slim Wallet. Mocht je in het bezit zijn van veel (betaal)passen, omdat je bijvoorbeeld zakelijk en privé in één wilt opbergen, dan is er ook nog de Twin Wallet.