Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17825 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Na ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd waarin je kunt aangeven dat je van de koop afziet. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar je bent hiertoe niet verplicht. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. 
We sturen retourinstructies mee met je bestelling. Hierop vind je ons antwoordnummer voor het kosteloos retourneren van het pakket. Het ingevulde formulier stuur je mee met je retour.
Wij kunnen kosten in rekening brengen voor waardevermindering als je het product beschadigd of gebruikt hebt terug gestuurd.

Ruilen

Ruilen kan op twee manieren. Je kunt op de retourinstructie invullen voor welk artikel je wilt ruilen. Is het artikel goedkoper dan storten we het verschilbedrag terug op de rekening waar ook mee betaald is. Is het artikel duurder dan ontvang je een e-mail met daarin het verschilbedrag en ons IBAN nummer. Je nieuwe bestelling wordt verzonden zodra we je bijbetaling hebben ontvangen.

Je kunt ook een nieuwe bestelling plaatsen en het artikel dat niet naar wens is terugsturen en op de retourinstructie invullen dat je hiervan je aankoopbedrag terug wenst. Deze optie is sneller!

Retourneren en geld terug

Is het artikel dat je besteld hebt niet naar wens en wil je ook niet ruilen? Dan vul je op de retourinstructie in dat je het aankoopbedrag terug wenst. Je krijgt het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen, of dat je hebt aangetoond dat je de producten hebt terug gestuurd.

Retourinstructie ingevuld? Dan kun je je pakket afgeven bij PostNL. Zij maken een adressticker voor het pakket nadat je ons antwoordnummer hebt gegeven. Ons antwoordnummer vind je onderaan de retourinstructie. PostNL geeft altijd een bonnetje als bewijs van je retourzending. Hierop vind je een 3S code, dit is de trackingcode van je pakket waarmee je kunt zien wanneer het pakket bij ons is bezorgd.

Retouradres:
Bagageonline.nl
Antwoordnummer 6068
8900 VC  Leeuwarden

Download de retourinstructie hier.

Wij behandelen je retour binnen 2 weken na ontvangst en sturen een e-mail aan je ter bevestiging. Als we geld aan je hebben terug gestort dan staat dat binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

Garantie

Wij staan voor service en kwaliteit. Producten die je bij ons koopt hebben dan ook volledige fabrieksgarantie. Daarnaast geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat je een deugdelijk product hoort te ontvangen en dat je het product gedurende een redelijke termijn goed moet kunnen gebruiken. Bij de specificaties van elk product geven wij aan hoeveel jaar garantie er op het artikel wordt gegeven.

Schade

Schade die door iemand (bijvoorbeeld personeel op een luchthaven) is toegedaan aan je eigendom (bijvoorbeeld je koffer) valt niet onder garantie. Schade dien je te verhalen op diegene die de schade heeft veroorzaakt of kun je verhalen op je (reis)verzekering. Wij helpen je graag als je hierbij hulp nodig hebt.