Plevier

Plevier tassen: voor uitstekende kwaliteit

Als het gaat om een zakelijke tas, dan zijn de eisen vaak streng: we willen kwaliteit, uitstraling, stijl, mooi materiaal en dat alles het liefst ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Dan bent u bij Bagageonline aan het juiste adres. Wij laten u namelijk graag eens kennis maken met het merk Plevier. Plevier is hét merk voor zakelijke tassen en hippe laptoptassen.


Toon filters
Pagina
Pagina

Plevier tassen in verschillende modellen

Als professional heeft u een geheel eigen stijl en u wilt natuurlijk dat uw tas daar bij aansluit. Met Plevier tassen zorgt u daarvoor. Plevier tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, bijvoorbeeld de 20- of de 700-serie. Vrijwel alle tassen bieden bovendien voldoende ruimte voor uw laptop. Heeft u een grote laptop of wilt u gewoon zeker weten dat de laptop in uw Plevier laptoptas past? Dan kunt u aan de linker zijkant van de pagina het formaat van uw laptop aanvinken. U krijgt dan vervolgens alleen de tassen te zien die voldoende ruimte bieden voor uw laptop.

Gratis bezorging en retourneren

Heeft u een mooie tas van Plevier gevonden? Dan kunt u het beste direct uw bestelling plaatsen. Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur door ons ontvangen worden, worden namelijk de volgende dag al afgeleverd. Dat is helemaal gratis: het maakt niet uit voor welk bedrag u bestelt, uw bestelling wordt bij ons altijd gratis afgeleverd. En voldoet de tas uiteindelijk toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan kunt u deze gratis retourneren.