Jack Wolfskin

Jack Wolfskin tassen: kwaliteit uit Duitsland

Indien u houdt van buiten dan zijn de Jack Wolfskin rugzakken perfect voor u. Dit outdoor merk, afkomstig uit Duitsland, biedt u namelijk hoge kwaliteit rugzakken en reistassen voor allerlei buiten activiteiten. Of het nu gaat om wandelen, fietsen of rondtrekken, een Jack Wolfskin rugzak past altijd. Jack Wolfskin staat al jaren garant voor kwaliteit in buitenkleding, tenten en outdoor rugzakken.


Toon filters

Jack Wolfskin: meer dan 30 jaar vakmanschap

Het actief genieten in en van de natuur, dat is al meer dan 30 jaar het motto van Jack Wolfskin. Bewust omgaan met onze omgeving en dit zo prettig mogelijk maken, is hun ultieme doel. Met dat ultieme doel in het achterhoofd produceert Jack Wolfskin outdoor kleding, schoenen, accessoires en rugzakken voor heel Europa en ver daarbuiten. Dit Duitse outdoormerk maakt kleding en rugzakken die tegen de weersomstandigheden van de natuur kunnen. De kenmerken van Jack Wolfskin zijn dan ook kwaliteit en draagcomfort, juist tijdens actief bewegen.

Rugzakken en reistassen van Jack Wolfskin; de natuur staat voorop

Omdat Jack Wolfskin begaan is met de natuur en het onze wereld produceert Jack Wolfskin hun rugzakken onder strenge eisen. Geen stoffen die schadelijk zijn voor het milieu, geen uitlaatgassen uit hun fabrieken en waar mogelijk worden processen zo neergezet dat het onze natuur nooit schaadt. Buiten is Jack Wolfskin; indien u veel buiten bent en een passie hebt met natuur dan is een Jack Wolfskin rugzak perfect. Jack Wolfskin biedt compacte reistassen, dagrugzakken, rugzakken voor wandelen en sportrugzakken. Allemaal met ultiem gebruiks- en draagcomfort voor de klant. Met een Jack Wolfskin rugzak heeft u een hoogwaardig product in handen, waarvan u verzekerd bent dat het kwaliteit biedt, duurzaam is geproduceerd en lang meegaat.

Overtuigd van een Jack Wolfskin rugzak? Koop altijd zonder verzendkosten!

Wij bieden u vele soorten rugzakken van jack Wolfskin. Maak kennis met ons volledige aanbod reistassen en rugzakken van Jack Wolfskin. Ons bestelproces en gemakkelijk, binnen een paar klikken heeft u uw Jack Wolskin rugzak morgen al in huis. Wij geven aandacht aan uw bestelling, u kunt op werkdagen tot 22:00 uur bestellen en dan heeft u de rugzak de volgende dag al thuis. Tevens staan wij garant voor service en kwaliteit. Als u niet 100% tevreden bent kunt u de tas, zonder kosten, binnen 14 dagen naar ons retour sturen.