Deuter

Deuter tassen: functioneel en fun

Een merk dat gevoel heeft voor het buitenleven en op een betaalbare en aantrekkelijke manier producten maakt die daar ook naadloos bij aansluiten? Dan zit u bij Deuter goed. Deuter is specialist in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige, functionele producten voor buiten.


Toon filters
Pagina
Deuter Race Expandable Air Backpack Fire/White
-30%
Deuter XV2 Backpack Lava/ Navy
€ 69,97 € 99,95
Deuter Race Expandable Air Backpack Fire/White
-30%
Deuter Security Money Belt Heuptas Black/Granite
-25%
Deuter Security Belt Sand
€ 8,96 € 11,95
Deuter Neo Belt I Heuptas Silver/Moss
-25%
Deuter Race Expandable Air Backpack Fire/White
-30%
Deuter Race Expandable Air Backpack Fire/White
-30%
Deuter XV3 Backpack Lava/ Navy
€ 87,47 € 124,95
Pagina
Dat is ook niet voor niets: het merk heeft zelf echt een passie voor buitensport. De producten worden speciaal ontwikkeld om het buiten goed te doen. Daar zet iedere medewerker zich met hart en ziel voor in. Het bijzondere daarbij is dat niet alleen gekeken wordt naar een goede manier om buiten te sporten met Deuter-producten, maar er wordt ook gelet op de impact die de ontwikkeling ervan op het milieu heeft.

Betrouwbaarheid is essentieel

Om goede producten te ontwikkelen, die voldoen aan hoge eisen, geen buitensporige impact hebben op het milieu en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn, is het belangrijk om een aantal kernwaarden na te streven. Een van die kernwaarden is bij Deuter tassen betrouwbaarheid. Deuter doet wat het belooft en voelt zich volledig verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant. Daarom blijft het merk benaderbaar. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor aankopen die rechtstreeks via de winkel worden gedaan, maar ook voor aankopen via bijvoorbeeld Bagageonline.nl. Met het extra pluspunt dat u daarbij ook nog kunt rekenen op de uitstekende service van Bagageonline zelf. Tevredenheid is in dat geval echt gegarandeerd.

Ook voor kinderen

Wie zelf een Deuter koffer of tas wil bestellen, kan zich positief laten verrassen door het breed gesorteerde assortiment van Bagageonline. Hier vindt u niet alleen de mooiste reistassen voor volwassenen, maar ook geweldig leuke tassen voor kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er leuke buiktasjes verkrijgbaar, waarin de persoonlijke spulletjes op een veilige manier opgeborgen kunnen worden. Bekijk het assortiment Deuter tassen en plaats uw bestelling meteen. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk verwerkt én verstuurd wordt, zodat u klaar bent voor uw reis.