Cowboysbag The Bag

Cowboysbag The Bag 1030


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geliefd bij iedereen: Cowboysbag tassen

Soms zijn er van die tassen die in de eerste instantie bijna niet opvallen, maar op een gegeven moment bijna niet meer te missen zijn. De Cowboysbag is zo'n tas. Het idee is heel eenvoudig; een grote tas van leer, met een ruim middenvak en twee vakken met rits op de voorkant. Herkenbaar, praktisch en multifunctioneel inzetbaar. Een schot in de roos, zo blijkt uit de indrukwekkende verkoopcijfers van het merk! De Cowboysbag is ontwikkeld door Cowboysbelt, een merk dat in 1980 in Amsterdam gestart is. In de eerste instantie maakte het bedrijf alleen leren riemen. Vandaag de dag is de collectie veel breder en bestaat deze niet alleen uit riemen, maar ook uit tassen en andere praktische accessoires. Alle producten van Cowboysbelt hebben wel een overeenkomst: ze worden gemaakt van alleen het allerbeste leer.

Cowboysbag sale voor extra voordeel

De Cowboysbag verovert langzaam maar zeker de hele wereld. De tassen zijn inmiddels allang niet meer alleen te zien in Nederland, maar ook in Europa, Noord-Amerika, Azië en zelfs in Zuid-Afrika. Met een Cowboysbag zit u dus overal en altijd goed. Natuurlijk hangt er aan het gebruik van topkwaliteit ook een prijskaartje. Dat hoeft echter niet hoog te zijn. Bij Bagageonline kunt u namelijk ook gebruik maken van de Cowboysbag sale. U krijgt dan dezelfde prachtige tassen, voor veel minder geld. De Cowboysbag sale wordt regelmatig aangevuld.

In alle soorten en maten verkrijgbaar

De Cowboysbag heeft een kenmerkend model, maar is verder in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het assortiment van Bagageonline is zo uitgebreid, dat het soms zelfs wat moeilijk kiezen kan zijn. Gelukkig hebben we daar iets op gevonden: aan de linkerkant van de pagina vindt u een handige filter, waar u de verschillende modellen mee kunt opzoeken. Selecteer welk model uw voorkeur heeft of filter bijvoorbeeld op kleur. Op die manier krijgt u letterlijk in een handomdraai precies te zien wat u wilt zien. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de Cowboysbag sale.