Castelijn & Beerens

Kwaliteit: Castelijn & Beerens

Er zijn merken die pure kwaliteit uitstralen. Het is het materiaal, de afwerking, de details, soms zelfs de geur. Castelijn en Beerens is zo'n merk. Dit Nederlandse merk richt zich al sinds 1945 op het ontwikkelen van hoogwaardige lederwaren. Het bedrijf werd opgestart door de stikmeester Walter Castelijn en leerstanser Marinus Beerens.


Toon filters

Deze twee ambachtslieden maakten samen riemen, handtassen, schooltassen en diplomatenmappen. Van de restjes leer die ze hierbij overhielden maakten ze portemonnees en riempjes voor horloges. Deze restjes, in de vorm van portemonnees, zorgen er uiteindelijk voor dat het merk écht goed op de kaart wordt gezet.

Portemonnee van Castelijn & Beerens

Eind jaren '60 bestaat Castelijn en Beerens al een aantal jaar, maar kent nog lang niet iedereen het merk. Dat verandert als de twee heren met de Porto Quick komen Dit is een portemonnee met een speciaal magnetisch vakje, waarin munten kunnen worden vastgehouden. Het succes van die portemonnee zorgt ervoor dat Castelijn en Beerens zich steeds meer gaat richten op de ontwikkeling van kleine lederwaren. Ook hierin blijven de mannen zich richten op efficiëntie en kwaliteit. Er worden steeds betere en steeds fijnere Italiaanse leersoorten gebruikt en de producten zitten steeds vernuftiger in elkaar. De passie voor het vak is duidelijk zichtbaar, in alles wat gemaakt wordt.

Uw eigen Castelijn en Beerens

Vandaag de dag staat Castelijn en Beerens voor kwaliteit, internationale bekendheid en exclusiviteit. Dat betekent echter niet dat het bijna niet verkrijgbaar is. Bagageonline.nl heeft het merk opgenomen in het assortiment en biedt een brede keuze aan prachtige tassen en accessoires aan. Castelijn en Beerens is een merk dat u echt zelf moet ervaren; het fijne leer, de prachtige details, uit alles wat gemaakt wordt spreekt puur vakmanschap. U kunt daarmee kennis maken via Bagageonline.nl. Maak uw keuze uit het ruime assortiment en plaats vandaag nog uw bestelling. Als u dit voor 22:00 uur doet, dan kunnen wij - mits het door u gekozen product op voorraad is - de bestelling de volgende dag al bij u afleveren. Binnen Nederland, België en Duitsland verzenden wij bovendien gratis. Voordeliger kan niet!