Voor zakelijke bestellingen kun je terecht bij Bagageonline. Dus of je nu op zoek bent naar een koffer of tas voor je medewerkers, een eindejaars- of relatiegeschenk, neem dan gerust contact met ons op via b2b@bagageonline.nl of 058-2998088.

Voor het personeel

Wanneer je voor de uitstraling van je bedrijf graag wilt dat je personeel met dezelfde koffer of tas op pad gaat, kunnen we samen met jou een collectie samenstellen die bij jouw bedrijf(scultuur) past.

Geschenken

Onze producten zijn ook uitermate geschikt als relatie- of eindejaarsgeschenk. Tip: Wees er met de eindejaarsgeschenken op tijd bij. September / oktober klinkt erg vroeg, maar zo op het eind van het jaar kunnen levertijden soms iets oplopen en je wilt natuurlijk niet dat je geschenk te laat binnenkomt.

Personaliseren

Afhankelijk van het product zijn er diverse personalisatiemogelijkheden: zo kun je je logo laten graveren, bedrukken of borduren. Nog een stap verder zijn onze sticker cases en gepersonaliseerde koffers.

Bij eerstgenoemde hebben we handbagage koffers in diverse kleuren beschikbaar welke aan de voorzijde worden voorzien van een full colour sticker met jouw eigen design. Je kan dus kiezen voor een koffer met je favoriete foto of een ontwerp met je logo. Mogelijk vanaf 10 stuks. Met de gepersonaliseerde koffers zijn de mogelijkheden eindeloos: kleur, formaat, design, details. Je kan het allemaal zelf bepalen. Let wel: dit is vanaf 250 stuks. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte op maat en BTW factuur

Je ontvangt van ons altijd een gespecificeerde offerte met de aangevraagde producten. Mocht je eventueel overgaan tot bestellen dan ontvang je van ons een factuur waarop de BTW gespecificeerd staat. De betalingscondities zijn in overleg.

Contact

Neem voor (aan)vragen en bestellingen contact met ons op via telefoonnummer 058-2998088 of e-mail b2b@bagageonline.nl. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.