Verzendingen en bestellen

Bestelproces

Het bestellen van uw koffer of tas is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt alles zelf online bestellen. Bij elke stap in het bestelproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.

  • 1 - Kies uw product
  • 2 - Inloggen
  • 3 - Adresgegevens

U kunt per bestelling aangeven wat het afleveradres is. U kunt namelijk eenvoudig een adres toevoegen aan uw adresboek. Uw bestelling wordt gestuurd naar het opgegeven adres.

  • 4 - Betalen

De laatste stap in het bestelproces is het maken van een betaalkeuze.

Na deze stappen gaan we met uw bestelling aan de slag. Uiteraard zorgen we er voor dat uw bestelling snel bij uw afleveradres bezorgd wordt. U ontvangt ter bevestiging een email met daarin alle gegevens en de factuur. Via uw account kunt u de orderstatus van uw bestelling in de gaten houden.

Verzending

PostNL: Voor de verzending van pakketten maken wij gebruik van PostNL. Bij verzendingen binnen Nederland, Belgie en Duitsland brengen wij geen verzendkosten in rekening.

 

Levertijd

Wanneer het artikel op voorraad is wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden, wanneer het artikel besteld moet worden is de maximale levertijd 8 werkdagen. Indien de levering om welke redenen dan ook langer dan 8 werkdagen gaat duren wordt er contact met u opgenomen. indien, door welke omstandigheden dan ook inclusief overmacht, de levering langer duurt dan 30 dagen heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en uw geld terug te eisen. Deze bepaling geldt niet indien met u voor de bestelling een afwijkende levertermijn is afgesproken.

 

Volgen van uw bestelling

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, zullen wij een unieke track-trace code toe sturen per e-mail. Met deze code kunt u online uw pakket traceren.

 

Verzendkosten

Bij verzendingen binnen Nederland, Belgie en Duitsland brengen wij geen verzendkosten in rekening.

 

Afhalen

Het is tevens mogelijk uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Leeuwarden. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat uw bestelling voor u klaarstaat.

Koffers.com
Polluxweg 1
8938 AZ Leeuwarden

Tel: 058-2998088 (ma. t/m vr. van 09.00 tot 18.00 uur)