Kofferweegschalen

Bestel uw nieuwe kofferweegschaal online bij Bagageonline

Reist u veel met het vliegtuig en neemt u altijd teveel bagage mee uw koffer in? Bekijk dan het aanbod kofferweegschalen bij Bagageonline. Wij zijn specialist op het gebied van bagage en alles dat daarbij komt kijken. Handig, want vliegtuigen mogen maar een beperkt aantal kilo bagage per persoon meenemen en rekenen vaak forse toeslag.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het gemak van een kofferweegschaal

Het aanschaffen van een weegschaal voor uw koffer is een investering die u er zo uit heeft. Zeker met het oog op de forse boetes voor teveel bagage. Met een goede bagageweegschaal neemt u dan ook nooit teveel bagage mee naar de luchthaven en hoeft u dus ook geen bagage achter te laten of extra geld bij te betalen. Dankzij de weegschaal kunt u uw koffers en reistassen thuis wegen en wellicht anders indelen. Bij Bagageonline kunt u terecht voor zowel analoge als digitale kofferweegschalen. Een digitale weegschaal heeft als voordeel dat deze nauwkeurig werkt en dat u zelf geen inschatting hoeft te maken van het gewicht van uw koffer. 

Tips bij de aankoop van een weegschaal voor uw koffer

Vindt u het lastig om de juiste bagageweegschaal aan te schaffen? We helpen u graag op weg met enkele handige tips:

  • Kiest u voor een analoge of digitale weegschaal?
  • Welk merk weegschaal heeft uw voorkeur?
  • Welk budget heeft u hiervoor gereserveerd?
  • Welk materiaal kiest u: staal of plastic?

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice, zij vertellen u graag meer.

Bestel uw kofferweegschaal online

Het bestellen van een weegschaal in onze webshop biedt diverse voordelen. Zo betaalt u bij ons geen kosten voor verzending en retourneren. En heeft u de weegschaal op korte termijn nodig? Bestel uw kofferweegschaal dan voor 22:00 uur, dan heeft u hem al de volgende werkdag in huis. Daarnaast kunt u voor vragen of opmerkingen natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice

Het gehele team van Bagageonline wenst u een prettige en comfortabele reis toe!