Burkely Schooltassen

Burkely schooltassen

Een studie duurt gauw een paar jaar. Belangrijk is dat de schooltas het in deze periode goed uithoudt. Bij Burkely heeft een mooie collectie tassen die geschikt zijn voor school/studie. Niet alleen zijn deze praktisch ingedeeld maar ook mooie stijlvolle designs.


Toon filters
Pagina
Pagina

Met de verhuizing van de productie naar het buitenland heeft Burkely absoluut niet ingeboet op de kwaliteit van de tassen. In Nederland worden nog steeds de ontwerpen voor de tassen gemaakt en vindt de kwaliteitscontrole plaats.

Meer over schooltassen van Burkely

Schooltassen van Burkely zijn gemaakt van diverse leersoorten met een uitstekende kwaliteit. Leer gaat in de loop van de jaren steeds meer “leven”. Elke tas is daardoor uniek. Onderhoud uw tas goed, dan blijft het leer soepel en sterk. Leren tassen worden vaak gelinkt met formele gelegenheden of personen, maar bij Burkely hebben ze er juist voor gezorgd dat de verschillende designs ook prima bij casual gelegenheden en personen past. Een mooie collectie schoudertassen in diverse kleuren. Voorzien van diverse rits- en insteekvakken. Maakt u veel gebruik van een laptop? Kies dan voor de varianten met een speciaal gevoerd vak hiervoor. Met deze collectie richt Burkely zich met name op meiden en dames die op zoek zijn naar een stijlvolle schooltas.

Burkely schooltassen bij Bagageonline

Bij Bagageonline kunt u ook terecht voor Burkely schooltassen. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur dan wordt uw tas nog dezelfde dag verstuurd. U betaalt geen verzendkosten. Bel vooral met onze klantenservice wanneer u vragen heeft. Eventuele onduidelijkheden kunnen dan weggenomen worden. Mocht de aankoop toch niet helemaal zijn van wat u voor ogen had dan is het geen enkel probleem om het retour te sturen. Ook dit is gratis. Onze Burkley collectie rijkt verder dan deze schooltassen. Zo kunt u bij Bagageonline ook terecht voor onder andere laptoptassen en portemonnees van dit merk.