Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Schrijfmap voor professionele uitstraling

Woont u regelmatig vergaderingen bij, gaat u bij klanten op bezoek of bent u liefhebber van lezingen? Dan heeft u ongetwijfeld vaak een kladblok bij de hand om aantekeningen te maken. Hoewel dat praktisch is, zijn er betere én professionelere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie schrijfmap? Een schrijfmap biedt niet alleen ruimte voor een notitieblok, maar ook voor diverse andere papieren. Daarnaast kunt u ook zaken als uw pen en markeerstiften in de map stoppen. Een schrijfmap oogt professioneel en kan zelfs gebruikt worden in plaats van een attaché koffer. Kortom, met een goede map slaat u meerdere vliegen in één klap.

Voor schrijfmappen van topmerken als Aunts & Uncles, Leonard Heyden en Tony Perotti bent u bij Bagageonline aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en plaats meteen uw bestelling.

Verschillende soorten schrijfmappen

Wie het assortiment van Bagageonline bekijkt, ziet dat we veel verschillende soorten schrijfmappen hebben. Welke schrijfmap het beste bij u past hangt helemaal af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld veel ruimte hebben om andere zaken in op te bergen? Kies dan voor één van de schrijfmappen met extra vakjes. U kunt echter ook kiezen voor verschillende formaten. A5 of A4 bijvoorbeeld. En maakt u veel liever aantekeningen op uw iPad? Kies dan voor de schrijfmappen met iPad-houder. U kunt dan beide vormen met elkaar combineren.

Gratis bezorging

Heeft u een mooie schrijfmap gevonden? Plaats dan meteen uw bestelling. Als deze voor 22:00 uur bij ons binnen is, dan bezorgen wij uw schrijfmap de volgende dag nog. Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is bovendien helemaal gratis. En bevalt uw map toch niet helemaal? Dan kunt u deze zonder extra kosten terugsturen en omruilen voor iets anders. Uiteraard kunt u ook uw geld terug krijgen, als u dat liever heeft.