Kofferlabels

Stevige kofferlabels, extra veiligheid

Wie op reis gaat, kan niet zonder een paar goede kofferlabels. Het lijkt misschien overbodig - wie denkt niet zijn of haar eigen koffer snel te herkennen? - maar bij koffers gaat het natuurlijk niet alleen om herkenning door de eigenaar. Het komt nu eenmaal wel eens voor dat bagage zoekraakt of op de verkeerde plek terecht komt. Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bagage voorzien is van kofferlabels, die laten zien van wie de bagage is. Anders bent u mogelijk voorgoed uw spullen kwijt!


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Voor goede kofferlabels zit u bij Bagageonline helemaal goed. Wij verkopen kofferlabels van topmerk Samsonite en garanderen daarmee kwaliteit. U kunt de labels los kopen, maar ook in sets van twee.

Voordelig een kofferlabel kopen

Wilt u een kofferlabel kopen? Bekijk dan het assortiment met accessoires in onze webshop. Daarin kunt u aangeven dat u kofferlabels zoekt, waarna u alleen de beschikbare labels te zien krijgt. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig zwart label of ga voor een kleurrijk exemplaar. Dat helpt ook nog eens bij de herkenning van uw tas, bijvoorbeeld bij het ophalen van de bagageband. Als u gaat voor extra voordeel, kies dan altijd een set van twee exemplaren. Die zijn voordeliger dan wanneer u de labels per stuk koopt.

Bent u bezig met de voorbereidingen voor een reis? Denk dan ook aan een (TSA) slot, waarmee u uw koffer, beautycase of tas op een veilige manier kunt afsluiten.

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Of het nu gaat om kofferlabels, sloten of een tas: wij leveren vrijwel alles uit voorraad. Daarom hoeft u bij ons nooit lang op uw bestelling te wachten. Alles wat op werkdagen voor 22:00 uur besteld is, wordt in de regel de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Ook voor uw last minute winkelen bent u bij Bagageonline dus aan het juiste adres! Plaats meteen uw bestelling, zodat u ook op tijd klaar bent voor uw reis!