Secrid Portemonnees

Compact, veilig en duurzaam

Voor een portemonnee, pasjeshouder, (slim) wallet of bank kaarthouder is Secrid het juiste merk. Elke portemonnee is functioneel en past in je broekzak. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én in Nederland gemaakt. Ben je benieuwd welke Secrid portemonnees er allemaal zijn? Bekijk het assortiment en bestel jouw nieuwe wallet online bij Bagageonline.


Toon filters
Secrid Mini Wallet Portemonnee Crisple Ochre
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Saffiano Navy
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Saffiano Navy
Onze keuze

Met Secrid maak je een bewuste keuze

Wil je niet alleen een portemonnee die lang meegaat, maar ook één van een bewust merk? Dan is Secrid een goede keuze. Er zijn zes goede redenen om voor Secrid te kiezen:

  1. De portemonnees van Secrid worden in Nederland gemaakt.
  2. De productie is sociaal verantwoord.
  3. Alle uitstoot wordt CO₂-gecompenseerd.
  4. Het productieproces is transparant.
  5. De portemonnees worden gemaakt van Europees leer.
  6. Secrid bestaat al sinds 1995.

Daarnaast heeft Secrid een heel uitgebreid assortiment voor dames en heren. De moderne kleuren, materialen en patronen laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Dus wat jouw smaak ook is: er zit ongetwijfeld een mooie portemonnee voor je tussen.

Verschillende soorten Secrid portemonnees

Met de keuze voor het merk Secrid ben je al één stap dichter bij het vinden van je ideale portemonnee. Alleen dan moet je nog beslissen welk model het wordt. Het Secrid assortiment is opgedeeld in verschillende categorieën. Hieronder lees je de belangrijkste kenmerken van elke categorie.

Cardprotector

De Secrid Cardprotector is ontworpen om jouw pasjes optimaal te beschermen. Deze kaarthouder is gemaakt van massief aluminium en heeft ruimte voor 6 vlakke kaarten. Dankzij deze portemonnee kunnen je kaarten niet buigen, breken of geskimd worden.

Cardslide

De Secrid Cardslide is de uitgebreide variant van de cardprotector. Deze kaarthouder heeft een slide voor 2 extra kaarten, contant geld, visitekaartjes, parkeerkaartjes of een sleutel. De slide en de cardhouder worden bij elkaar gehouden door een bijpassend elastiek.

Mini Wallet

De Secrid Mini Wallet is een compacte portemonnee met het beste van twee werelden: bescherming van de bankpassen én ruimte voor papiergeld, bonnetjes en/of enkele munten. Het ontwerp van deze kleine, handige portemonnee is bekroond met een Red Dot Design Ontwerp.

Secrid Premium

Secrid Premium portemonnees zijn voor mensen die net dat beetje extra zoeken. Portemonnees uit deze collectie lijken op de Mini Wallet, maar zijn net wat verfijnder qua design, vakmanschap en duurzaamheid.

Slim Wallet

De Secrid Slim Wallet is het slanke zusje of broertje van de Mini Wallet. Het enige verschil zit in het ontwerp: er zit geen druksluiting op. Daardoor is de Slim Wallet een uitstekende portemonnee om te bewaren in het borstzakje van een colbert.

Twin wallet

De Secrid Twin Wallet is de grote versie van de cardprotector. Er past twee keer zoveel in! In deze portemonnee is ruimte voor 12 vlakke kaarten of 8 kaarten met verdikte letters. Daarnaast is er extra ruimte voor briefgeld, visitekaartjes, garantiebonnen of 4 extra pasjes.

Zo maak je de keuze makkelijker

Het assortiment Secrid portemonnees is groot. Als je twijfelt over welk model het beste bij je past, dan raden we aan om onderstaande vragen te beantwoorden. Vervolgens kun je de filters gebruiken om de producten te zien die aan jouw wensen voldoen.

Materiaal

Wat voor materiaal spreekt je aan? De kern van Secrid-portemonnees is altijd gemaakt van aluminium, zodat je pasjes goed beschermd worden. Het omhulsel kan uit kunstleer, leer of polycarbonaat bestaan.

Kleur

Welke kleuren vind je mooi? Secrid verkoopt portemonnees in alle kleuren van de regenboog. Naast het klassieke zwart en grijs, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor geel, groen of meerdere kleuren (multikleur). Er zijn ook varianten met een leuke print.

Prijs

Welke prijs heb je in gedachten? De prijzen van de portemonnees variëren van enkele tientjes tot meer dan honderd euro. Gebruik het filter om een prijscategorie aan te klikken die binnen je budget past.

Jouw Secrid portemonnee gaat jarenlang mee

Een Secrid portemonnee is stevig en slijtvast. Toch kan er een keer wat gebeuren, bijvoorbeeld met het schuifmechanisme. Weet dan dat je terechtkunt bij een officieel Secrid Care & Repair-punt. Hier wordt het probleem binnen 2 minuten verholpen. Binnen de garantieperiode (meestal 2 jaar) is de reparatie gratis.

Dus als je wilt, gaat een portemonnee van Secrid een leven lang mee. Al kunnen we ons voorstellen dat je af en toe een nieuwe wallet koopt. Er zijn namelijk zoveel mooie kleuren en patronen dat het lastig kiezen is. En misschien wil je wel meerdere portemonnees, omdat je bepaalde uitgaven gescheiden houdt.

Bestel jouw nieuwe portemonnee bij Bagageonline

Bij Bagageonline zie je alle portemonnees van Secrid in één overzicht. Per product zie je wat de voordelen en specificaties zijn. Heb je een keuze gemaakt? Op werkdagen voor 22:00 besteld, betekent de volgende dag al in huis.

Twijfel je nog over je aankoop? Of heb je vragen over het bestellen, retourneren of de garantieperiode? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!