Walter Wallet Aluminium

Walter Wallet Aluminium

De aluminium series van Walter Wallet zijn te verdelen onder de Slim en Raw varianten. De Slim collectie betreft de dunste modellen (7 en 10 mm) en de Raw collectie is gemaakt van gerecycled aluminium. Sterke kaarthouders met minimalistische designs waarin je je pasjes veilig opbergt en - wanneer nodig - snel bij de hand hebt.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Walter Wallet is een Nederlands merk. Ze hebben uitermate goed ingespeeld op de ontwikkelingen in het betaalcircuit: contant geld verdwijnt steeds meer uit de portemonnees door contactloos pinnen en met hun kaarthouders heb je je betaalpas met een simpele beweging bij de hand.

Aluminium kaarthouders die je passen beschermen

De aluminium kaarthouders van Walter Wallet beschermen je passen niet alleen tegen buigen en sluiten, maar ook tegen skimmen (ongewenst inlezen van je kaartgegevens). De Raw uitvoering heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze kaarthouder is gemaakt van geborsteld aluminium. Mocht je toch regelmatig wat briefgeld bij je hebben, dan heeft de Raw variant een apart vakje hiervoor. De Slim variant is in 2 uitvoeringen (voor 4 en voor 7 pasjes). De naam zegt het al: het zijn de dunste modellen. Bij beide uitvoeringen is de werking heel eenvoudig. Duw je pasjes omhoog, laat vervolgens de zwaartekracht het werk doen en je pasjes worden trapsgewijs gepresenteerd. De twee passen die je het meest gebruikt kun je het beste vooraan en achteraan plaatsen.

Walter Wallet Aluminium collectie bij Bagageonline

Bestel in onze webshop en profiteer van diverse voordelen. Zo kunnen we snel leveren, want wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur besteld kan je bestelling de volgende dag al geleverd worden. Voor bestellingen boven de € 25,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland. Heb jij je nieuwe Walter Wallet binnen, maar had je toch liever een andere uitvoering willen hebben? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren en het gewenste product bestellen. Vooraf toch wat meer informatie nodig? Bel of mail onze klantenservice.