Walter Wallet

Walter Wallet

Contactloos, elektronisch betalen wordt steeds eenvoudiger en is op steeds meer plekken beschikbaar. De traditionele portemonnee wordt steeds vaker ingeruild voor een kaarthouder, zoals de Walter Wallet. Met een simpele beweging worden je passen trapsgewijs getoond.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aan het op de markt brengen van de Walter Wallet ging bijna 2 jaar uitgebreid testen vooraf. Het Nederlandse merk heeft inmiddels diverse collecties op de markt gebracht. Ze worden gekenmerkt door strakke, minimalistische designs en praktisch in gebruik.

Walter Wallets: ‘push up and release’

De kaarthouders van Walter Wallet hebben een gepatenteerd stapel- en schuifsysteem. Het is een uniek systeem omdat het mechaniek van dit geheel volledig aan de binnenzijde van de kaarthouder verwerkt zit. Je duwt je pasjes omhoog uit de houder, laat ze vervolgens los en ze worden trapsgewijs aan je gepresenteerd. Tip: doe de twee passen die je het vaakst gebruikt helemaal voor en helemaal achteraan. De aluminium kaarthouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes (geschikt voor 4 of 7 pasjes). En niet geheel onbelangrijk: in een Walter Wallet worden je pasjes beschermd tegen buigen, slijten en ongewenst inlezen.

De collectie Walter Wallets bij Bagageonline

Heb je nooit meer contant geld op zak en zijn al die vakjes van een traditionele portemonnee overbodig voor je geworden? Bekijk dan eens onze collectie Walter Wallets! Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt ‘m de volgende dag al in huis. We zijn officieel dealer van Walter Wallet, dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Heb je vooraf nog vragen over deze kaarthouders of over ons bestelproces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.