Trunki

Originele Trunki kinderkoffers

Voor de kleine wereldreiziger zijn er de unieke koffers van Trunki. Deze koffers zijn licht in gewicht, maar wel sterk en bovendien erg kleurrijk. Ze zien er schattig en grappig uit en zijn bovendien speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. In de webshop van Bagageonline kunt u uitstekend terecht voor deze sprekende kinderkoffers. Welk exemplaar spreekt jouw kind het meest aan?


Toon filters

Een ruim assortiment

Bagageonline heeft een breed assortiment Trunki koffers. Ze zijn niet alleen waterbestendig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Uniek zijn de soft shell en de prachtige 3D-vorm. Uw kinderen zullen dan ook zeer verheugd zijn als ze met deze koffer het vliegtuig in mogen of de auto instappen. De koffers zijn gemaakt in de vorm van grappige en sprekende dieren. Uniek en daarmee een perfecte aankoop voor de allerkleinsten. Zo wordt een reis naar het binnen- of buitenland extra leuk!

Uit welke Trunki modellen kunt u kiezen?

Bij Bagageonline heeft u de keuze uit diverse modellen voor een koffer van dit merk. De koffers zijn geschikt voor de vliegmaatschappijen Transavia, Ryanair, KLM, EasyJet en Arkefly. Het is altijd handig om hier rekening te houden met uw aankoop. De koffer zit zo in elkaar, dat uw peuter erop kan zitten bij een lange wachttijd op het vliegveld. De koffers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, rood, oranje, geel en blauw. Er zit dus vast en zeker een kleur tussen die uw zoon of dochter aanspreekt. Kortom, u doet altijd een geschikte aankoop in onze webshop.

Waar let u op bij aankoop van een Trunki koffer?

Als u een koffer van Trunki aanschaft voor uw peuter, is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden:

  • Past alle kleding voor uw peuter in deze koffer? 
  • Welk model en kleur spreekt uw peuter en u het meeste aan? 
  • Hoeveel geld wilt u er maximaal aan uitgeven? 
  • Voor welke vliegmaatschappij is deze koffer geschikt?

Profiteer van de voordelen van Bagageonline

Als u ook graag een Trunki kinderkoffer voor uw kleine wilt aanschaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien profiteert u bij ons altijd van diverse voordelen. Een koffer die u vandaag bestelt, wordt morgen bij u thuis afgeleverd. U betaalt hiervoor geen verzendkosten. Bent u toch niet geheel tevreden en wenst u een ander exemplaar? Dan kunt u bij ons een koffer gratis retourneren. Uiteraard kan onze klantenservice u altijd voorzien van een gratis, maar professioneel advies bij uw aankoop. Ook kunt u hier terecht met al uw vragen omtrent de service.Wij wensen u en de kleine wereldreiziger veel vakantieplezier en gemak toe van de nieuwe koffer. U zult er uw peuter absoluut een groot plezier mee doen!